Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

ilyen lampaim vannak per pillanat, de oszinten megmondva, nem tudom melyiket lehetne egyszeruen belevagni a K6 palyaidomba, mivel marhara visszahajlik (nem fuggoleges az idom hatso fala, hanem inkabb vizszintes...)

meretre pedig csak a 2003-05 R6, a TL-R es a kor alaku lampa eleg kicsi, hogy el is ferjen a gixer "keskeny valagan" ...
14-én mutatnél némi hajlandóságot az irányba h segged kihelyezd ringre?
hubazdmeg
kedves drága DDT501!tőtöm mán csak ugye én dogozok v mi!egész hétfő reggelig!oszt tudod nem érkezek rája egész nap!
megütlek g.ci!hun vótá mán?
Itten e
Inkább a videót tőcsd fel.
És lőn világosság, feltalálták az nagy MSNt...
hol vagy faken krézidzsó?
600RR re valo!
Na mi van apuci? el vagy tűnve!
Hát akkor JJK. Sorry
éps nem JKK,hanem JJK!ne sérts meg!
lánckerék!ja...háttal nem kezdünk mondatot!
750-nél egyszerübb mert a labda előrébb van!(lambda szonda)egyszerüen levettem katalizátorral együtt a véget és dobtam egy csinos csövet rá!1000-nél a kipufogom szelep után van a szonda ezért azt is vissza kellett szerkeszteni!ezernél egyoldalra hoztam ki!tettem bele légszürőt,ugye levettem a katalizátort,egy proptech bele,előre meg 2-vel kisebb fogaskerék!
Hát mehetsz és térdelj! De csak akkor állhatsz fel ha szólok. Tehát annyi a nagy JKK titok hogy a leömlök maradtak és ahol az alsó dob van onnan ledobtad és raktál oda egy vastelepi csövet?
Mortis!
az adatlapomon van fent pár kép, de küldök még szívesen e-mailben ha gondolod...csak pls ne vágd szét tesó a hátsó idomom!
fred
köszi!
na akkor azé nem takarították le mert h ugyis ganés lesz a tegnapitol,és majd csak utána pucolnak dojcslandéknak!
akkor most kukoricán térdelhetek a sarokban?(vadul nekiálltál keresni a neten?) ne haragudj!
Nagggyon sok motorozás és háziverseny a magyaroknak na meg persze a németeknek is (ha az idő engedi) http://www.motorosok.hu/forum/viewtopic.php?t=958
Vicces fiú vagy te
mi lesz vas zetex?
Majd a németeknek feltakarítják a hétvégére, meg nekünk vasárnapra
na jóóó...nem szívatlak! én gyártottam rá,4000forint volt az anyagár egy vastelepen!JJK az én monogramom.sztem tud annyit mint bármi más!nyitott és kész!nem hiszek másban,semmilyen kimérés stb stb...
Na akkor most az a kérésem írd le érthetően. Oké azt felfogtam hogy nem lehet kapni csak ugy....