ilyen lampaim vannak per pillanat, de oszinten megmondva, nem tudom melyiket lehetne egyszeruen belevagni a K6 palyaidomba, mivel marhara visszahajlik (nem fuggoleges az idom hatso fala, hanem inkabb vizszintes...)
meretre pedig csak a 2003-05 R6, a TL-R es a kor alaku lampa eleg kicsi, hogy el is ferjen a gixer "keskeny valagan" ...
750-nél egyszerübb mert a labda előrébb van!(lambda szonda)egyszerüen levettem katalizátorral együtt a véget és dobtam egy csinos csövet rá!1000-nél a kipufogom szelep után van a szonda ezért azt is vissza kellett szerkeszteni!ezernél egyoldalra hoztam ki!tettem bele légszürőt,ugye levettem a katalizátort,egy proptech bele,előre meg 2-vel kisebb fogaskerék!
Hát mehetsz és térdelj! De csak akkor állhatsz fel ha szólok. Tehát annyi a nagy JKK titok hogy a leömlök maradtak és ahol az alsó dob van onnan ledobtad és raktál oda egy vastelepi csövet?
na jóóó...nem szívatlak! én gyártottam rá,4000forint volt az anyagár egy vastelepen!JJK az én monogramom.sztem tud annyit mint bármi más!nyitott és kész!nem hiszek másban,semmilyen kimérés stb stb...
ilyen lampaim vannak per pillanat, de oszinten megmondva, nem tudom melyiket lehetne egyszeruen belevagni a K6 palyaidomba, mivel marhara visszahajlik (nem fuggoleges az idom hatso fala, hanem inkabb vizszintes...)
meretre pedig csak a 2003-05 R6, a TL-R es a kor alaku lampa eleg kicsi, hogy el is ferjen a gixer "keskeny valagan" ...