Predator!
A 3.videód az tegnap készült?Mert ha igen,komolyan elszomorít hogy vasárnap óta nem voltak képesek a pályát feltakarítani a cél végi 1es kanyar kigyorsításán.
Ok. Tök mindegy milyen hátsó lámpa csak könnyű legyen belevágni. K6 600-asnak ha megnézed a hátulját akkor látod te is mi az ami beleférne. Na azokrol dobhatnál át képet a mortis@citromail.hu -ra. Meg valami árat az első és hátsó lámpára.
Köszi.
igen, megvan még. van hatso lampam is tobb fajta:
- vannak sport- es turasportmotor gyari hatso lampak ( R6, ZXR-400, zx9r, zzr-1100, TL-R, etc)
- de van pl utangyartott ket kis kor alaku lampa is, ami konnyebben belevaghato.
itten vagyok bocsesz!de mán menek aludni,a mai ring király volt!köszönöm a segítséget minden fütőmű szakinak!tényleg jobb lett!de a brigádunk sem volt semmi!yuszuf megvadult,lucky nagyot ment elsőre,johnie meg utcai tré gumival a fülén kanyarodott!király volt!
A kijelzőim még mindig sehol
Holnapra ígérték (ismét...), ám Pestre csak hétfőre jönne meg futárszolgálattal, de ha megjön egyáltalán, akkor megpróbálok elmenni érte Miskolcra, hogy legyen a Vasárnapi banzájra pár köridőmérő.
A tesztpéldányok, amiket begyűjtöttem frissítésre (Bércziéktől, és Briantől) elkészültek már.
A 3.videód az tegnap készült?Mert ha igen,komolyan elszomorít hogy vasárnap óta nem voltak képesek a pályát feltakarítani a cél végi 1es kanyar kigyorsításán.
A 750-es gépeden milyen pufó volt mert néztem a videoidat és igen csak üvölt ....
az öcséd motorjárol is csinálhatsz képet.
udv,
N.
Köszi.
Engen érdekelne a pályaidom az rr-re.
Nekem 2004-es 1000 rr-em van
küldhetnél pár képet :
istiszabo@gmail.com
igen, megvan még. van hatso lampam is tobb fajta:
- vannak sport- es turasportmotor gyari hatso lampak ( R6, ZXR-400, zx9r, zzr-1100, TL-R, etc)
- de van pl utangyartott ket kis kor alaku lampa is, ami konnyebben belevaghato.
udv,
N.
Aktuális lenne a lámpa! Megvan még? Hátsó lámpád van e amit egyszerű belevágni az idomba?
A kijelzőim még mindig sehol
Holnapra ígérték (ismét...), ám Pestre csak hétfőre jönne meg futárszolgálattal, de ha megjön egyáltalán, akkor megpróbálok elmenni érte Miskolcra, hogy legyen a Vasárnapi banzájra pár köridőmérő.
A tesztpéldányok, amiket begyűjtöttem frissítésre (Bércziéktől, és Briantől) elkészültek már.
Üdv.: Géza