ha nem lenne 5 oldal telerakva baromságokkal és olyan beszélgetéssel aminek nem itt a helye, akkor valszeg Karsai Úr látná h érdekel a pályaidom ami árul...!
ja.hát az 2 éve volt uj.vác után a 2/A folytatása.de ne gyere erre mert hála szorgalmas kis csapatunknak a közeg állandóan ott tanyázik és szívatja a kétkerekűeket.meg az 1 kerekűeket
SZEZONZÁRÁS MOTO GP PÁLYÁKON: 3 NAP MUGELLO? VAGY 3 NAP MISANO? VAGY MINDKETTÖ?
Az oktober-novemberi honapfordulós olasz pályázásokat meg kellene azonnal rendelni akiket érdekel. A Mugelloi szervezö a Rehm Race irta hogy adjam le a neveket ezen a héten, ami azt szokta jelenteni hogy elfogytak a helyei és vissza akarja kérni a nem eleadott helyeket amiket lefoglaltam. Természetesen be is kell fizetni mert különben nem tudom tartani a helyeket.
Oktober végén már nincs itthon jo idö és ezért Hungaroring sincs már, de tavaly november elején voltunk 11-en Misanoban és szuper jo volt, az idö is.
Mugello mindössze 200 km-re van Misanotól, ezért aki teheti akkor érdemes a 2 pályázást egy utiköltséggel megoldani.
A motor szállitása i megoldodott mert a velünk tarto versenyszerelö elvállalta a motorok szállitását 35.000 ft-ért. Tehát akár egy fapadossal is érkezhetsz Bolognába, onnan 1 óra mindkét pálya és a reptéri autobérlés is olcso interneten rendelve. De az autoval érkezök gondolom szivesen kanyarodnak be a reptérre hogy eldobjanak a pályáig.
Szállást is szerzek jo áron (szerencsére a turista szezonnak is vége van) a résztvevöknek hogy együtt lakjunk!
Mugello oktober 28-30 3 nap ezen a hullámvasut pályán, rengeteg vak kanyarral,, de nincs egyetlen lassu visszaforditó sem, viszont nagy végsebesség az van, de szerencsére a féktáv emelkedön van, egyszerüen fantasztikus a pálya, nem is kell börruha hozzá mert anélkül is végig LIBABÖR-rel motorozol. Irtozatosan biztonságos a pálya mert nagyon laza és nagyon mély minden kavicságy, szerintem ott még a kezed sem tudo eltörni, tehát légszi ne aszfaltra essél hanem kavicsba! 490 euro 3 nap, ingyen verseny, ingyen idömérés, ingyen kávé, ingyen sör
Misano oktober 31-november 2, három nap ezen a tengerparti pályán, San Marino GP-nek is hivják hiszen San Marino mindössz kb 25 km. Uj aszfalt, jo tapadás, mégsem kopik a gumi, nem is értem, itt van a Moto GP cirkusz leggyorsabb kanyarja, én 240 felett veszem a hátso jobbost, de az ügyesek méggyorsabban és mégis lent a térdük
Ingyen idömérés, ingyen versenyek 430 euro a teljes hétvége
Üdv Svéd
jelentkezés a Motorosok.hu Többnapos pályázások topicban
nem ellenkezik nem vitázik,van oszt kész!na hát most mennem kell mer ugye dolog van fogyik a kájfláj!motoros járőr vagyok egy gyilkos kommandosokat foglalkoztato cégnél!oszt most szoltak h eksön van ugy hogy leccga!2ora és ittvagyok,a rosszak meg mind vérezni fognak!
van ilyen nick név itt ehene!délkínában tanultam csuangcsuban,az egy kis hegyi falu!a tengertöl 200km-re!majd afrikában voltam küldetésen 17 alkalommal vetettek be!(mint az ágyat)
Már válaszoltam hogy hívj fel nyugodtan és megbeszéljük. 06203224093