Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zema!

Már válaszoltam hogy hívj fel nyugodtan és megbeszéljük. 06203224093
ha nem lenne 5 oldal telerakva baromságokkal és olyan beszélgetéssel aminek nem itt a helye, akkor valszeg Karsai Úr látná h érdekel a pályaidom ami árul...!
Hello! Van valakinek esetleg tapasztalata a Michelin Power Race-ről?
most egy olyat vegyél ami kevesebb olajat fogyaszt mint benzint!
meggyüttem!mindenkit legyöztem vagy mi!a KTM meg beszeart,osztán csak rugásra indul!mondjuk megértem,van már vagy két éves!
kykee és predi!bujkáltok előlem?megtalállak vazze.lehet eladom a kis ninját
ja.hát az 2 éve volt uj.vác után a 2/A folytatása.de ne gyere erre mert hála szorgalmas kis csapatunknak a közeg állandóan ott tanyázik és szívatja a kétkerekűeket.meg az 1 kerekűeket
az az új aszfalt
mármint mi hol van?
hát én nem hiszem hogy menék.keresem betevőt ,meg új mocira valót
úgy legyen
holisvanaz különben?
jövőre
hey,Joe,nem lesz új aszfalt teszt 2 telin?
na mi van mi va mi van?nélkülem csiripeltek?én meg dolgozzak mi?
SZEZONZÁRÁS MOTO GP PÁLYÁKON: 3 NAP MUGELLO? VAGY 3 NAP MISANO? VAGY MINDKETTÖ?

Az oktober-novemberi honapfordulós olasz pályázásokat meg kellene azonnal rendelni akiket érdekel. A Mugelloi szervezö a Rehm Race irta hogy adjam le a neveket ezen a héten, ami azt szokta jelenteni hogy elfogytak a helyei és vissza akarja kérni a nem eleadott helyeket amiket lefoglaltam. Természetesen be is kell fizetni mert különben nem tudom tartani a helyeket.
Oktober végén már nincs itthon jo idö és ezért Hungaroring sincs már, de tavaly november elején voltunk 11-en Misanoban és szuper jo volt, az idö is.
Mugello mindössze 200 km-re van Misanotól, ezért aki teheti akkor érdemes a 2 pályázást egy utiköltséggel megoldani.
A motor szállitása i megoldodott mert a velünk tarto versenyszerelö elvállalta a motorok szállitását 35.000 ft-ért. Tehát akár egy fapadossal is érkezhetsz Bolognába, onnan 1 óra mindkét pálya és a reptéri autobérlés is olcso interneten rendelve. De az autoval érkezök gondolom szivesen kanyarodnak be a reptérre hogy eldobjanak a pályáig.
Szállást is szerzek jo áron (szerencsére a turista szezonnak is vége van) a résztvevöknek hogy együtt lakjunk!

Mugello oktober 28-30 3 nap ezen a hullámvasut pályán, rengeteg vak kanyarral,, de nincs egyetlen lassu visszaforditó sem, viszont nagy végsebesség az van, de szerencsére a féktáv emelkedön van, egyszerüen fantasztikus a pálya, nem is kell börruha hozzá mert anélkül is végig LIBABÖR-rel motorozol. Irtozatosan biztonságos a pálya mert nagyon laza és nagyon mély minden kavicságy, szerintem ott még a kezed sem tudo eltörni, tehát légszi ne aszfaltra essél hanem kavicsba! 490 euro 3 nap, ingyen verseny, ingyen idömérés, ingyen kávé, ingyen sör

Misano oktober 31-november 2, három nap ezen a tengerparti pályán, San Marino GP-nek is hivják hiszen San Marino mindössz kb 25 km. Uj aszfalt, jo tapadás, mégsem kopik a gumi, nem is értem, itt van a Moto GP cirkusz leggyorsabb kanyarja, én 240 felett veszem a hátso jobbost, de az ügyesek méggyorsabban és mégis lent a térdük
Ingyen idömérés, ingyen versenyek 430 euro a teljes hétvége

Üdv Svéd
jelentkezés a Motorosok.hu Többnapos pályázások topicban
Szerintem nyugodtan folytathatnátok az ismerkedést más topikban!
Pályamotorozós topic=betonkész emberek halmaza topic? ?
Menj, az nyírbálj
nem ellenkezik nem vitázik,van oszt kész!na hát most mennem kell mer ugye dolog van fogyik a kájfláj!motoros járőr vagyok egy gyilkos kommandosokat foglalkoztato cégnél!oszt most szoltak h eksön van ugy hogy leccga!2ora és ittvagyok,a rosszak meg mind vérezni fognak!
Cophunterről tudok,az szívja az egyik csapattársam vérét,de headhunterről nem!
Szóval bevetettek?ÉS már abbahagytad,vagy még menetelöl
bakker,ez nagyon zsanéros zsineges zsírosbödön!De ezért nem kapsz fizut,csak önkéntes hobby nem?
van ilyen nick név itt ehene!délkínában tanultam csuangcsuban,az egy kis hegyi falu!a tengertöl 200km-re!majd afrikában voltam küldetésen 17 alkalommal vetettek be!(mint az ágyat)
munkaeszközöm egy KTMLC4 pvzzsdtcsgiTDI már rotátorretesszel ellátott,talpas félhomálymérős motor!körzetem gyurka tempom hurka!ne...elromlottam!
úgymond headhunter? ?
mán mögnéztem hogy mi vagy!én gyilkoskommandos vagyok,én önmagam!
Na jó barizhattok