Drága "aranybogaram",azért nem kaptam szívinfartust! . .
Egyébként meg azért is irtam ilyen hosszan,mert mindenkinek szántam,
mert szerintem tendencia az előitélet,bizonyos részinfók alapján és emberek
képesek összekapni "bagatel"dolgok miatt!
Basszus tényleg. Az eddigiek közül a holnapi az egyetlen amelyik jó időpontban van.
Amúgy tavaly jobb volt mert a Honda nap augusztus végére esett és addigra már be voltam járatódva. A 6 menetből csak egy volt szar.
Szerintem is. Max. 3 menet lesz ami úgymond hasznos. A többi csak kóricálás lesz a pályán. De hát ha egy sima pályanapon 12000 a 4X20 perc akkor itt nehogy már ne duplázzak.
Látom a szívedre vetted. A mellékszereplőt nem az esetleges köridőkre értettem. Te kérdezted, hogy:"Nem emlékszel? 2 hete volt róla szó?" Erre mondtam, hogy nem igazán mivel veled kb. 1 hete kommunikálok és még másik 5 motoros fórumra is írogatok. Nem emlékszem mindenki ügyes bajos dolgaira. Nem sportmotoron betöltött pozíciódra céloztam hanem az én agytekervényeimben lévő helyedre. Elég a közvetlen haverjaim gondjait megjegyeznem. De ha majd többször találkozunk valszeg rád is több időt fordítok. (Már ha szeretnéd arany bogaram! )
lehet,hogy nálad csak "mellékszereplő"vagyok,merthát ki itt a főszereplő?
mert ez itt 1szindarab,igen a te főszereplőd az aki 2percen belül van a ringen?!
és már régóta topicozik!osztja az észt és mint madmax motorozik...
hm!hát én nem régóta nezegetek be a topicba,de néhány dolgot tanultam:
pl,lehet itt barátokat is szerezni olyanokat aki nem arra utaznak,hogy leépítsék a másikat!
nekem ez az ember a főszereplő és nem az aki 1.58-at megy,szerintem erről szól
a topik!olvastam olyan korábbi irásokat,hogy motorosok egymást pocskondiázzák,olyanok
akkik,mondjuk "gyorsak",mihezt képest?mindenkitől van jobb és csak 1talmánk(vb-bajnok) van nem?
addjunk egymásnak tanácsot,ki-ki képeségei szerint,de csak építőleg kritizáljunk,ne leépitőleg!
szóval mindenki fő és mellékszereplő is,de mindenki motoros!ez tartson össze minket!
uff én beszéltem! . .
Egyébként meg azért is irtam ilyen hosszan,mert mindenkinek szántam,
mert szerintem tendencia az előitélet,bizonyos részinfók alapján és emberek
képesek összekapni "bagatel"dolgok miatt!