Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Elfogytak már a helyek a ringre?
Üdv! Nem tudja valaki, hogy holnap a pringen, az alpok adria versenyek mikor kezdődnek, illetve van e belépő nézőként? Köszi
(A mamstól letöltött időtervet nem tudom elolvasni :( )
Csak szolok, hogy rossz a link, mert ezt irja: "pályázás azonositója nem található! Próbáld a menüből újra!"
A datum alapjan ez lenne az:
http://compaya.hu/motorosok/re...
Osztrák szervezés, Michael Fiala Pannoniaringre csábit verhetetlen 70 euros áron Junius 6-7
Ismét hihetetlen árat kaptam az Osztrák Fiala szervezötöl, most a Pannoniaringre
70 Euro/nap, egy napot is kérhetsz, de ird be a megjegyzésbe melyik napot kéred a jelentkezésnél
Napi 7 menet, verseny az árban, transpondert a helyszinen fizetsz
Kezdöknek is alkalmas mert a valós köridök szerint csoportositanak
itt jelentkezel és a közeli dátum miatt azonnal kell fizetni:
Jelentkezés után azonnal kell kapj egy visszaigazolást a megadott mailcimedre, ha nem kapsz akkor elbaxtad a mailcimedet.
06-20-942-7240
Sziasztok!
A július 3.-i Hungaroringen rendezett pályanapra van eladó 2 belépőm. Egy belépő ára 100 euró. Ha valakit érdekelne a dolog, erre az e-mail cimre lehet irni: silviavargov@gmail.com
Halihó!
Még mindíg keresnék első gumimelegítőt!!! ;)
Dúzs Péter telefonszámát valaki meg tudná adni?
Köszi
Sziasztok!

2007-es ZX6-ra keresek pályaidomot!
Előre is köszi!
Eladó egy gsxr k4 re való pálya farokidom!!!
Van egy elsőm ha érdekel. Rakok fel képrt.
Szoktam :)
A nagyfaluba szoktál járni?
Magába :)
Üdv!
Első kerékre keresnék gumimelegítőt!!!
Ha valakinek esetleg lenne ne tartsa gamába!!!
üdv
(bazzaz )gyorsváltohoz kinek milyen szakitasi idők vannak állitva?
CBR 600 F4. 99'
Kinti papiros
LeoVince sport dob
52.000km
Motorikusan és szerkezetileg kifogástalan
Idomokkal foglalkozni kell!
390.000 ft
70/562-1404
Sziasztok!
2003-2005 r6-ra van komplett fekete pályaidomom projektoros lámpával 30000ft, 2db sötét plexi 4000ft/db, köridőmérő, egyik oldala sérült de tökéletesen működik 10000ft, üléspúp 7000ft, hátsó gumimelegítő 180/55 hibátlan nem szabályozható 10000ft
ebay.com
kb 5000től indulnak az ilyen kulcs nélküli csavaros tanksapkák, ez a fajta durván 6ezer.
OSZTRÁK SZERVEZÉSÜ MOTOROS NYILTNAPOK HUNGARORINGEN MÁJUS 26-29 ERÖSEN CSÖKKENTETT ÁRON
Edddig 26 jelentkezö, 13 fizetve, szoval csak 13 komoly:
Megkért az osztrák Fiala szervezö hogy segitsek neki a Hungaroringes napjait feltölteni.
Olyan kedvezö árat ajánl nekünk ami biztos felkelti pár pályázó érdeklödését
A rendezvényen köridök szerinti csoportbontás van
Mind a 4 nap napi hatszor lehet felmenni a pályára.
Aki csak edzeni, pályázni akar azoknak a csütörtök és a szombat javasolt
Aki versenyezni is szeretne annak a péntek és a vasárnap javasolt
Kezdöknek is ajánlott a jelentkezés hiszen itt tényleg tudásszintü a csoportbontás, tehát a lassu csoportban lassuak mennek.
Az árak igy alakulnak:
csütörtök 70 eur
péntek 80 eur
szombat 100 eur
vasárnap 90 eur
Természetesen a részvételi dijat elöre kell utalni, ugyanis a helyszinen a maradék helyeket napi 130 euroért adja. A honlapon is 130 euros napi áron lehet csak jelentkezni.
A transzponder használata kötelezö mert csak igy tudja tudásszintet ellenörizni a csoportbontáshoz, a helyszinen lehet töle bérelni a transzpondert
Ezen a linken jelentkezel ha komolyan gondolod és utalni is fogsz:
A hotel rovatot nem kell kitölteni de a többi adatot kéri az osztrák
Ird be melyik napokat kéred
idöterv csatolva
Üdv! Júliusban szeretnék menni a pannonia ringre. Eddig D212vel mentem és nagyon elégedett voltam vele. Valószínűleg kell vennem Diablo supercorsa SP-ket a motorra, utcára. Arra gondoltam, nem rakatnám vissza a dunlopokat, hanem, a pirellikkel mennék a pályára is. Nem tudom milyen szintet képviselnek a SP-k a D212-höz képest, milyen keverék tulajdonképpen. Árban úgy láttam, az SC keverékek 50-100 euróval drágábbak párban, mint az SP. Mi ennek az oka?
Szia!

Hol tudtál ilyet venni 6-ért?
A sasszeműek kedvéért 100 mm a furat távolság, 2 betéttel, ha nem kell senkinek megy fel a következő motoromra.
Gsxr palyaalkatreszek eladók