gondoltam a héten összedobom a láncolajozóm, hát erre az egész nagyfaluban nincs vízálló nyomógomb, csak ilyen buzi nagy csengőkapcsoló
lehet mégis az eredeti terv lesz: rákötöm a fénykürtre
nem akarja vki kiprobálni a liqui moly 10w40 4t olaját???
10l hordoval tudok venni bárdibol 28e ft...de nekem csak 3l kéne...
7l elado...
ha vkinek kell,irjon emailt.. péntek du venném meg...
beválni látszik ez motul c4 láncspray...tegnap 80km szakado esöben ma meg enyhe esöben 190km...és kb ugyanugy néz ki a lánc,mint kedd este,mikor befujtam...szép mattfehér...
Ezt már 1000x lerágtuk ini vagy csak sokkal kisebb vagy csak kicsivel nagyobb vagy pont akkor az meg már valami... különben is a doboza szép. De nekem repsol után begyött finomabb lett a váltó pontosabb is meg csendesebb a kuplung de ugye ez eleve friss olaj nem régi. MarketING.
Na ezt a taknyot ismerem... Eddig amire ráfújtam, annál mindig az a tipikus "mától az ott lakik" címszóval működött.
Nem hogy leszaladni nem fog, de még letörölni sem mindig olyan egyszerű. Bár én oldószerek nélkül próbáltam.
olajat neki, abból minden jó
idén valami fullszintetikus kompresszor olajjal fogom kenni, találtam a szemetesben egy 10es kannát annak az alján volt vagy 3-4 deci
mivel környezettudatos (szóval sóher) ember vagyok elhoztam
lehet mégis az eredeti terv lesz: rákötöm a fénykürtre
10l hordoval tudok venni bárdibol 28e ft...de nekem csak 3l kéne...
7l elado...
ha vkinek kell,irjon emailt.. péntek du venném meg...
Nem hogy leszaladni nem fog, de még letörölni sem mindig olyan egyszerű. Bár én oldószerek nélkül próbáltam.
idén valami fullszintetikus kompresszor olajjal fogom kenni, találtam a szemetesben egy 10es kannát annak az alján volt vagy 3-4 deci
mivel környezettudatos (szóval sóher) ember vagyok elhoztam