Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kusssolj le! Elrontottad a tervemet! Pedig porig akartam alázni azt a köcsögöt!
skrizofréniában szenvedsz?
Hát ez jól esett! Kis buzikám nem félek tőled! Gyere nyugottan! Most jót égtél a nép előtt!
MÉZBIRKÓZÁST!
Én csak azért jöttem hogy tisztázzak egyet s mást mert nem szeretem ha mocskolják a nevemet!
MÉZBIRKÓZÁST!
Szerintem csak 1 lány van
Tiszta Esmeralda
lányok, miért kellett ehheza sportmotor?intézzétek már el egymás közt!
Na tudjátok mit mind a 2en lépjetek le
Húzzál el picsába! Mert holnap aláirod a halálos itéletedet! Készül kicsikém a legrosszabbra amit eddig még nem tapasztaltál!
ez egy szappanopera
Nem először fordul meg már ilyen velem! És ezért bizony már a drága Renike nem egyszer kapott már tőlem! volt hogy az iwiwen hamisitott engem :S Csak mivel elég sokmindenkit ismerek már első nap szoltak hogy valami gond van!
Hát csak hülyének néz minket
kakón van a csaj de nagyon
Ez a lány egy beteg!
mi van itt én már nem tudom
Basszus te meg mit keresel itt kis ribanc?
akkor keresd meg a Hondáscsajt, és beszéld meg vele, m,ert eléggé úgy tűnik, hogyx a bőrödbe bújt, és nem a ruhádab, még a város is stimmel, meg az arcképed...
láttunk élőbe is meg minden madárnak nézel minket
Hát basszam meg az isten mostmár! Akkor ne higyjetek nekem, de ennek az egész hazugság ügynek elég szép következménye lesz! Nem szeretem ha rólam hazudgálnak össze vissza! És aki ezt tette nem sokáig fog még szabadlábon szaladgálni!
te ismered a amnókat, akik...
ajajj
ó eriggy már innen ne nézzzzz már madárnak mindenkit