Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az igen! Szép kis baleset! :S Nekem még ez új hisz most kapcsolódok be ebbe a napba :S
Ez azért van, mert itt a sikeres járművezetői vizsga eredmény, csak menjen már innen.
Hát kint voltunk a plázánál, és vártunk téged ÜDV Hondásjány Zászlóval de nem jöttél
Na mit történt? Miről maradtam le?
Ebben az esetben is cigányok voltak az elkövetők
Amugy üdv mindenkinek!
Azt, hogy a bunkó embereknek a véleményére nem vagyok kíváncsi! Ha nem hiszed el akkor az már a Te bajod! Csak sajnálni tudlak!
Láttam baszod köcsögök... érhető miért nem akarta elismerni
Blazr, cigány volt a sofőr, nézd meg a képet, ottvan 1 cigány púrgyé is.
Jani! télleg zsír volt a vasárnap, tanulságos is, meg jó. egy olyan képet rakokm fel köszönetképpen, amilyet csak én csináltam...
A kollégám látásból ismerte, mert ő is ott lakik nyírszőlősön, kb 1/2 perccel értek oda a baleset után, a passatos még akkor emelte kia seggét a malacból. A srác naon sajnálta, monta hogy a hondás mindig olyxan óvatosan, körültekintően hajtott, öröm volt nézni...
Még egy ugyanolyan eset ma, szintén nyíregyházán.
link
Zsír rakjál fel képet
Na örömmel jelentem egy újabb "nagy" géppel bővült a nyíregyi motorosok köre
Méghozzá egy 2004es SV 650-essel (na nem az enyém, öcsémé... )
ű ezzel a cbf-es gyerekkel heti szinten találkozok, mindig a városban tekereg...az autóson meg látszik, minél idősebb vagy szociálisan olyan rétegből származik, esze is annyi van, figyelni sem tud az olyan..
Hondáscsaj mit szólsz alfifighter hozzászólásához?
Igen Doky a képek önmagukért beszélnek......
Is holnap indulunk a Vajdahunyad,Fogaras,1000éves határ(Gyergyói havasok) és a találkozó,Sovata medvetó locsipocsi,Vasárnap meg uccu haza
írtam MSN en
alap-alap Mikor mennyünk?
nem parasztok hanem..

nézd meg alaposan a képeket... a háttérben látszik kik vezették a autót.. igy már érthető a hőbörgés... meg a mutogatás hogy na ők aztán nem voltak hibásak... ezek csak ennyit tudnak

na mind1 pityukám.. holnap strandi bandi
Nem az a baj, hogy figyelmetlen volt, hanem, hogy megpróbálja szerencsétlen motorosra kenni. Mindenkivel előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva balesetet szenved, de legalább ne hárítsuk már másra... Ha motorosként ilyen történne velem, lehet, hogy utána nekem is bíróságra kellene járnom önbíráskodás miatt...

Óvatosan emberek, vannak még parasztok
Elvileg a szomszédnak ilyen van, illetve még egy másik ismerősömnek is de az nem ABS-es
szerintem hondascsajszinak még biciklije sincs :D:D nem ,hogy cbr-e
meg se bírna tartani egy olyan motort:D mért kell kamuzni?egyszer úgy is kiderül :)