Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek már, megyek már.
msn?
Szióka!
szia
Nyalizol? .
Jani papó ahogy ígértem bejelentkezem. Többit legközelebb.
Jó estét mindenkinek !
12-13 ezer forintért tudok neked ebay-ről keríteni. Ha érdekel, akkor adatlapon van elérhetőség Jah, két héten belül itt van...

Üdv: Pisti
Sziasztok! Shark RSR2-re tükör plexit keresek! Ha valaki tud vmit légyszi jelezze.
Bízok benne Elő is kapartam Nagymamám félve őrzött rózsafüzérjét...

majd legközelebb
Publikusan is égessem le magam?
A McDonald's-nál a 2*2 sávnál balra kellett kanyarodnom, aztán amíg a gyalogosok fogták a forgalmat, addig én befordultam. A vizsgabiztos szerint közben elindult az autó, Nekem nem tűnt fel
Aztán csináltam egy ügyes parkolást kapubejáróba - de rájöttem, hogy nem lehet, így áttoltam az indexet balra és mentem tovább - ezt nem tudták mire vélni.
Így esett Tényleg szétszórt voltam, túlizgultam azt a sz@rt.
mi a faszt csináltál ?
Helló!

Úgy látom, Neked sikerült a forgalmi vizsga elsőre. Engem sikeresen megvágtak Akkor mentünk együtt, mikor Sanyi kawáját összetörte a leányzó és Te az R6-al jöttél

Üdv: Pisti
kiszedted már a folytást az R6ból?
üdv mindenkinek én is beléptem a körötökbe jo veletek bandázni és széles utat mindötöknek msn cimem lackoka79@freemail.hu
Szia!
Na jól van én mára elfáradtam és kidőltem! Jóéjt mindenkinek!
Okés, okés!
Amúgy Hondáscsaj nem kell más fórumon kibeszélni minket, mert valaki más fórum topicot is olvas.
Na ja ez is igaz! Igazad van 100%-ban!
Én is így gondolom Karesz
Ne harqagudjatok rám! Erről már nem én tehetek! :S Melóba délutános vagyok egész héten és ez bizony ugy van hogy du.2-től este 11ig melózok! És ezért nem tudtam menni!