Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismeritek A motorost?
Hasonlókat kívánok néha én is nekik, csak olyat amit elbír a nyomda festék!
Köcsög autósok néha leszophatnának bő nyállal
Baleset nyírszőlősnél
Merre mentek, erre a találkozóra?
Melegség készülök a holnapi indulásra pakolás,vásárlás. stb este meg felmálházás a masinára oszt góóóóó
Semmi itt, ott mizu?
Hejjj mizu
egyébként szatyi monta tegnap, h voltál pálza, csak nem motorral
Csajszi! nehogy már a szívedre vedd, télleg csak poénkodunk, és áhitattal várjuk a percet, mikor veledegyütt motorozhatunk végre(vagy messze mögötted)
Na jól van megyek én aludni mert holnap megint meló lesz! Jóéjt mindenkinek!
Az irigyek is tudnak furcsa dolgokat művelni.
Nem feltétlen a rézbőrűek voltak.
Szerintem nem.
Okés! ezt megbeszéltük! én is megyek ahogy tudok majd próbálom ugy intézni!
Mi a plázához megyünk!
Okés okés! De ha ennyire kiváncsiak vagytok akkor ellehet jönni megnézni bármikor! Nem veszem én szívemre csak mostanság nem vagyok jókedvembe!
héj, csak komolytalankodnak a srácok, ne vedd már ennyire a szívedre
a rézfaszú bagoly helyett nyíregyen reálisabb egy rézbőrű bagoly
A bunkóság nem itt kezdődik nem akart itt senki megsérteni téged, én amúgyis Szatyi kollégán nevetek.

Amúgymeg ércelődünk itt mással is, te ráadásul lány vagy veled még jobban. Nem kell szívre venni.
Azthiszem kicsiny közösségünkben, még nem voltak emiatt balhék.

Kíváncsian várunk téged motorral.
Hmm látom nehéz elfogadnotok a tényt! De semmi gond, vannak bunkó emberek, akit érdekel annak mutatok számlát is sőt a gumis számát is megadom vagy akár ellhet jönni és meglehet nézni a moccot is és a kiszurkált gumit is!
Kiszúrta a rézfaszú bagly neked is? Közösülni akart a gumiddal?
ha ha ha ha!
Köszi Szatyi! Hát nem tudom de valamiért velem mindig ilyen dolgok történnek!
Szerintem a rézfaszú bagoly szúrhatta ki .komolyan nekem a simsonnyal volt ilyen
Hondáscsaj veled mindig olyan fura dolgok történnek lassan írhatnál 1 könyvet jah ne higgy bfg 900nak nem a manók voltak.