Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tesco global?
pláza?
Jó vizes lett , ilyet én is tudok slaggal.
Ilyen lett:
Na íme Joemester munkája képekben
Ilyen volt (régen, újabb képem nem van róla ):
Blazr biztos vannak túrázós képei csak fogadjunk hogy ellopták tőle a memóriakártyát amin voltak
Csaknem lesz semmi gond Doky!
nofene visszaszívtam
Mindig tanul az ember
Nekem már 18 évesen megvolt az A-s jogsim, ugyanis 2 év A1-el (ugye azt 16 évtől lehet) már lehet A-ra különbözeti vizsgával menni, szóval ez nem teljesen igaz
legalább nem fog annyit kopni a gumim esőben
Holnap délután főként a Duna vonalától keletre heves eseményekkel járó viharokra, nagyméretű jéggel kísért felhőszakadásokra is készülhetnek az ott élők, míg a nyugati országrészben inkább a hirtelen lezúduló nagymennyiségű csapadék okozhat gondokat.

...ööö különben mennyi idős a csaj? 19?
..nagymotor jogsi alsó korhatára? 21?
...ahogy elnézem már képe sincs fenn
ha nincs jó túrházós is
hondásjány túrázós képeid vannak?
Lehet nagy túrázó a csaj...
Meg hogy 19 évesen bejárta a fél országot meg külföldet
Régóta nézegetem a fórumokat feltűnt ez a hondáscsaj hogy mindenkit vakít.Azóta láttátok már a moccját ,ahogy ő nevezi?
Papó szerettem volna veled beszélni, mikor futhatunk majd össze? Este kijössz a plázához, vagy akárhovamáshova
Mivel rengeteg motoros, robogós szeretne Csabitól elbúcsúzni, úgy gondoltuk, annak a lehető legkulturáltabbnak, legméltóságteljesebbnek kell lennie.
Helló Jani én benne vagyok ugyan csak este 6ra mennem kell melózni de megoldjuk
Sziasztok
Csákó fiatalok! Szeretném jelezni időben,hogy jövőhéten Tokajban mocistalálkozó!Nem tudom ki megy, ki nem,de a felvonuláson ott lenne a helyünk!Tehát jövő szombat délután (14-én) menjünk el közösen.Pólósok és új emberek is.Mit szóltok hozzá? Meg ezen kívűl még "a nagy érdeklődésre való tekintettel" ismét csapnánk egy szlovák szerpentines kört-azok kedvéért akik nem tudtak eljönni és azok kedvéért akik ott voltak és tettszett nekik Ezt 15. vasárnapra szerveznénk,reggel 9-es indulással Aki gondolja szeretettel várjuk!