Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd te továbbítod nekik.
Ők amúgy sem szabolcsiak, ha jól láttam.
Helló!
Vanak rajtam kívül még itt csajok! Ahogy megfigyeltem elég sok van! Nekik is mondhatod!
Kinek mondjam?
Te vagy a lány.
Csatlakozz!
És ezt mért pont nekem mondod? :D Én már olvastam róla :P Lehet ha létrejön valamikor, csatlakozom is! :P
termi nyomi ez neked szol
FÚLL BŐRBE!
Majd egyeztetünk.Csak most megyünk nyaralni a családdal.Cső. szilvásváradon leszünk ha esetleg mozogtok.Jók legyetek!
papó nem jó a 15 mer akkor lesz kállóba is azon meg feltétlen ott kell lennünk
jani szervezd le a tokajt minél többen legyünk plázátol indulnánk nagyon jo moka lenne. a nyíregyiek is megmutatnák magukat a mocis talin .
na viszontlátásra evribádi, mi elindultunk...
ha találunk netet, töltünk fel néhány fincsi képet...kívánjatok sok szerencsét, főleg ahhoz ami most pesten van halihóóóó
Gratula Akkor ő fog mostmár vezetni a szlovák túrán?
kawás krisztának sikerült a rutin vizsgája este plázánál ( ha jo idö lesz )
Jó utat Vigyázzatok magatokra, illetve egymásra
Menne o, de Erdelyben fog nyaralni jovo heten, szoval sajnos ez most kimarad.
Jozy-Igen az Obinál jobbra!de kérdezd Bfg900-at lehet jön ő is debrecenből.
köszönjük szépen

ha tudunk adunk majd helyzetjelentést

csecs veletek és szintén minden jót a szlovák túrához.. sajna pont aznap jövünk haza így mi kiesünk belőle...
Ja, jó utat minden hosszútávú túrázónak! Jó utat, jó kanyarokat, balesetmentesen természetesen!
Doky, Dudu, Giskard, meg akik mennek: Vigyázzatok magatokra holnap, legyen élményteljes a motorozásotok(kirándulásotok, nyaralásotok)!
Hali srácok!
Esemény és esőmentes , élményekben gazdag jó gurulást a Horvátországi túrához!
Vigyázzatok magatokra!
Nagyon jó utat nektek!
Igen, voltunk már hasonlón, kaptunk pár felkérést. Én személy szerint nem voltam olyanon, hogy az esküvőre is meghívak - hát ez egy ilyen.
gondoltam elkelenemeni a temetesre de en delutanos leszek keteve hajduboszormenybe voltegy ijen felkeres de az a motoros egy munkahelyi veletlen baleset aldozatalet,elsetudtam kepzelni egy ijen tragedia menyi motorost oszetud hozni egy ijen megemlekezesre