Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Pláza az ugye az OBI nál jobbos ha debrecenből megyek?
ugyesen megtalaltad koszi,szoktatokijesmin resztveni,tavaj voltam egy nyiregyin szepvolt meg ha idegen is volt az ifju par,halasak voltak hogy ijen sokan oszejotunk a felkeresre,
Abban biztos lehetsz!Indulás- ahonnan szoktunk -Plazma
Anu-őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak!Reméljük lesz aki el tud menni erről a vidékről is és képvisel minket!Nyugodjon békében!
na az az másik hogy honnan lessz az indulás?
Köszi Jani az infót és reméllem gurulunk 1 jót!
Oksa! 15.-e vasárnap reggel 9-indulás.350-370 km.pár euró legyen,tele tankkal indulás,néhány szendvics,kis itóka,fényképező ha gondolod.Nagyjából ennyi.De addig még ugyis sokszor fogod hallani a többiektől is szerintem.
Szia! Erre gondoltál?:
Motoros nagyon jó barátunk , egyesületi tagunk: Dr Veréb Krisztián (Sparrow) hívott Bennünket meg 2010. augusztus 7-én tartandó esküvőjére. Az esemény pikantériája, hogy a szertartás jó idő esetén szabad ég alatt fog történni, ahova minden motorost szeretettel várnak!
Gyülekező: 14:30 Debrecen - Cora parkoló (Kishatár u. -Gokart pálya mellett)
Indulás: 14:45
Érkezés: kb 16:15
Szertartás kezdődik 16:30 (kb. egy fél órás lesz), utána kezdetét veszi a nászmenet, melynek útvonala:
Tarcal-Tokaj-Rakamaz-Nyírtelek
Nyírteleken pogácsa, és üdítő vár Bennünket.
sziasztok! R1 jani engem lehet érdekelne a kis tura ugyhogy eről jó lenne hallani még
sziasztok
valaki nemreg motoros eskuvoi felvonulasra invitalt a forumon ugytudom most szombatra,tudtok rola valami kozelebit
lehet én is felnézek, ha nem esik...
Ok, én is
Oké kb 20:03 kor érek oda
Na hova?
Na pont most beszéltem vele, fent van a plázánál még lehet h este is lesz majd még
asszem nem készült még róla. De tán ma este fog menni plázához, meg én is megtekinthető.
Egybknt kék színű, 2004es, kicsit bukott anno, festés meg pár apróság van rajta hiba, de egyik se vészes, blokk,váz, villák, idomok épek, csak festeni kellesz, ja meg a hűtője van kicsit megnyomva, de nem okoz gondot, lett tesztelve pesti forgalomba 104 C-ig ment a víz, szal elvileg azzal sincs gond.
Viszont szatyi! ha már mondod gyere már este a plázához típus-eszme cserére (is)!
EJoska a tesód motorjáról rakjál már fel képet.
nyámiiiii....
hát ilyet pedig biztos h nem
na jó alattam a zőccséges?