Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi lesz ott?
Holnap valaki rabócsiring?
az én motorom meg olyan, hogy kifizettem az árát, van róla papírom is, de a szerelő többször látta, mint én
Nem nem! Délután kint volt mocc az udvaron mert nem volt kedvem bevinni garázsba meg sokan kedvelik is és örömel nézegetik aztán szokás szerint kinthagytam és valószinű, hogy még nem figyeltem rá addig elintézték szépen!
Köszi Doky, hogy tegnap kijöttél plázához te is! És igérem legközelebb már mocc is jön velem!
ha ha ha ha! majdmeghalok a nevetéstől! K*rva vicces vagy mondhatom!
Még 1szer köszi a taskát, ígérem vigyázok rá. 15-én érünk haza, majd utána visszaadom minél hamarabb!
tegnap kint volt a plázánál.. szatyi is látta
ott a pont!
Hallod, ilyen komoly poént már rég hallottam...
Hondáscsaj!
Te olyan vagy mint Isten, mindenki hallott már rólad, de még senki sem látott...
okés előre is köszi
Akkor majd ütközünk!
jaja tervezem h este kinézek olyan 8 körül..
hiszem ha látom! Kérlek szépen!
Van olyan is, ha gondolod megmutathatom valamikor?!
Jössz majd ki?
cső! olyan táskára amit hátra lehet tenni 2oldalra, nem akarok most 20at kiadni mert 1évben 1szer használnám...
Szia Jani bácsi!
A következőt semmiképpen nem hagyom ki!
Hali giskard!
Tanktáskára gondoltál?
Vagy más jellegű táskára gondoltál?
Örülök, hogy minden résztvevőnek tetszett ez a kis szlovák kiruccanás! Jó tudni, hogy bfg900 is hazaért és viszi jóhírünket! Miki43 tőled nem sikerült elbúcsúzni,de üdvözlünk és reméljük legközelebb is velünk jössz Minden fontosabb kereszteződésnél úgyis bevárunk mindenkit,máskor is!Vannak még szép helyek,csak pihenjük ki magunkat
hali! valaki nem tud kölcsönadni 1 hétre a horvát útra egy táskát a motorra valaki?
Ha megint kiszúrják nem leszel bejjebb, esti betárolásnál tették tönkre?
Na jól van én most megyek melózni! Majd este leszek! Üdv addig is mindenkinek!
Hát kössz! Könnyü annak aki környékbeli Azt se tom m mere hol Egyik iserősömnek szóltam, hogy keressen valami jó gumist és azt mondta, hogy ma elmegyünk a város legjobb gumisához! Ugyhogy remélhetőleg már ma este száguldozhatok
jaj te én már hoznám el a gumistól a helyedben,