Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd írj mert én mindenféle képpen megyek.
Hali Janibácsi!
Úgy látom ismét ki kell maradnom a szlovák túrából, sajna hosszú hétvégi programra vagyok hivatalos!
Azt mondják a harmadik az igazi!
Tokajba benne vagyok!
Sajnálom!
Oks
Akkor most hétvégén Tokaji felvonulás.-Vasárnap pedig kállói gyülekezet Szlovákia eltolódik egy héttel vagy szombatra vagy vasárnapra!
Gratula Gyikarc! Szép helyek!Jó szervezés Bevallom őszintén irigylem-hogy nem lehettem ott!Talán majd jövőre a mi kis csapatkánk is eljut oda-erről meséltem nekik!
Szlovák túra, jövőhétre esedékes! Nyugi kirándulós túráról lenne szó, a hétvégén!
De melyik nap?
Kinek mi lenne jó?
Hali
Van 10 db üveg pezsgős pohár, homokfújva, vagy gravírozni kellene őket adott felirattal, péntekre kellene (estére), továbbá 22 db kis üvegcse, minta alapján, azokat hétfő estére.
Meg tudjuk beszélni? lehet telóba jobb lenne...
E-mail címem az adatlapomon is: ejoska@hotmail.com
(nem nekem kell egybknt, mutteréknak az üzlethez)
Szicsu!
Mond decord@freemail.hu -ra küldj egy e-mailt és küldöm a számom!
Mi kellene?
R1Béci!

kellene nekem üvegműves! Ha jól tudom te azzal foglalkozol. Kontaktoljunk már légyszi, ha olvasod jelezz vissza, tel. szám vagy vmi
én lehet megyek cimbi
Nekem jó a jövő hét is, most is, szal mind1
Szevasztok na ami itt ment az nem semmi . elég volt visszaolvasni hogy mennyi gyökér van.... . na hátha le koccolnak már... .
oké a vasárnap
Valaki esetleg 20.-án kunmadarasra?
Hali mindenki!

Itt van már pörgés!

Tiszta szappanopera!
A biztonság kedvéért kérd ki a biztosítódtól.Tudod ha netalán baj van nehogy ezen múljon! Ingyen kiadják, egy pár perc az egész,nem éri meg a rizikót!
Papó szlovákiába zöld (nemzetközi) biztosítási lap kell? mert nekem olyan nincs
Cső Nyír1Bikers tagok! Mala azt javasolja,hogy halasszunk egy hetet a szlovák körön,ugyanis most vasárnap lesz kállóba valami mocisösszejövetel.Ahogy akarjátok,eltolhatjuk a 3 napos hétvégére is felőlem!Csak tudjon róla mindenki,nehogy az legyen a végén, hogy sok embert felbiztattam és nem megyünk. Szavazzátok meg mi legyen!és írjátok ide ki jönne és mikor!
Úristen míg én itt éppen elfoglalódva voltam, kemény 4 oldallal teleírtátok a fórumot! Ez igen!
Szatyi érdeme ez amúgy, mivel rájött ki ez a hondáscsaj.

Kedves hondáscsaj vagy nem tudom ki vagy, kár most már itt rontani a levegőt, elég átlátszó az álcád, igazad van hiszünk amit akarunk, én Szatyinak hiszek, az elejétől fogva nem hittem el, hogy ahogy vagy létezel.

Nem menő a hazudozás, főleg ilyen körben, nem értem mire ment ki a játék, talán nem is fogom, de rájöttem ezt a 15 - 16 évesek csinálják.

Tudod mit értél el? Azzal, hogy rajtad fog nevetni, az a pár(talán száz) fórumozó aki olvassa.

Ja, ne is védd magad most már, és fölösleges rám reagálni

NY1B
csákány
jó éjt!

Jo éjt emberkék!
jó éjt! Álmodj vele!