A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován (Visonta), a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
Nemcsak na Plázánál csinálják ezt, Sóstói úton, a Korányin lévő vasúti átjáró után is van Stop, a vadászcsárda mellett pihenve sasolják. A legszebb, hogy kétszer kell megállni, 1x a stop-nál, utána meghogy kiláss, hogy jön-e valaki.
Sziasztok!szombaton vagy vasárnap van kedve valakinek kassa felé motorozni mert ha jobban összejönnénk elmehetnénk arra indulás 11 körül plázánál!?
Jelentkezöket várok?::::
Eladó sorba került egy pár Pirelli Diablo Supercorsa (120/70, 190/55) garnitúrám! Kétszer voltam vele pályán a karikánál látjátok, hogy mennyi van a kopásjelzőig.
Tegnap este érdekes,tanulságos,s egyben bosszantó dolgot láttam a Plázánál.Vártam a lányomat kint a parkolóban,s azt vettem észre,hogy a kombi rendőr autó már nem tudom,hogy hányadszor húz el a Szegfü utcán nagy tempóval,s kék villogóval 1 percenként inti le a sofőröket.A semmiből tünt elő,de alaposabban megnézve,a Pláza hátsó kijáratánál ,a Duna H. ingatlanos cég mellé,sunyiban beálva portyáztak a sünök.A STOP tábla,amit sokan észre sem vettek(én is jöttem már így el ott),az volt a kiváltó ok a sunyi sünöknek,s e miatt sokan pár ezressel rövidebbek lettek aznap este!Figyelni srácok,csajok!
Előreláthatólag vasárnap lehet lesz nálunk valami kertiparty féleség
(estére letisztázódik remélem )
Minden motoros cimbit szeretettel várok egy kis du.-esti sütögetésre, italozgatásra
Névsor indulhat asszem
A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován (Visonta), a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Mennyi lenne az ára a két guminak?
Jelentkezöket várok?::::
Az ára a párnak 25.000
Ez a jó link
Eladó sorba került egy pár Pirelli Diablo Supercorsa (120/70, 190/55) garnitúrám! Kétszer voltam vele pályán a karikánál látjátok, hogy mennyi van a kopásjelzőig.
Leírás róla
Csíkdelnei István, Hét, 06/28/2010 - 03:01
Kezdés: 07/09/2010 16:00
Vége: 07/11/2010 11:00
Fellépők: Július 9. - Karaton, Hypo, Dreamgrave
Július 10. - Veríték Band, Hunnia, Nemzeti Front, Vádló Bitófák
Helyszín: V. Karaton Hétvége - Tiszamogyorós - Tiszapart
Info vonal: 70/ 286-11-25
Időpont: 2010. Július 9-11
Ha valakit érdekelne...
Előreláthatólag vasárnap lehet lesz nálunk valami kertiparty féleség
(estére letisztázódik remélem )
Minden motoros cimbit szeretettel várok egy kis du.-esti sütögetésre, italozgatásra
Névsor indulhat asszem
itt a számom irj smst légyszives mert sokszor nem vagoyk elérhető és visszahivlak 06304867490
Meg van még a gumi? Igényt tartanék rá