Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt! nekem a 11-es indulás korán van mert vendégünk van de szélles utat nektek
XVIII. Nemzetközi Motoros Találkozó
Kisújszállás, Strand
2010. július 8-11.

Csütörtök: Wanted, Lokátorock
Péntek: Blues Company, Bikini, Karthago, Hell
Szombat: Dogs, Ossian, Zorall, Tequila

További infó: http://www.griffmc.hu

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Így van!
ok, akkor holnbap 10-11 között
Nem fog esni nem lesz gond! Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz.
"Az Alföld északi részén vasárnap a változóan felhős időben időnként, főként a délután folyamán erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki a késő esti órákig. A mérsékelt északi szél mellett 26, 27 fok valószínű."
"Az Alföld északi részén vasárnap a délutáni óráktól elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. "
mindenkinek van esőruhája, csak nekem nincs?vagy a cordura megvéd?egyébként teljes motorosfelszerelés?csak azért kérderzek ilyen hülyeségeket, mert még ez az első...
Holnap megint tökjó idő lesz, aztán hétfőn már nem.
FIGYELEM HOLNAP 10től GYÜLEKEZŐ A PLÁZÁNÁL
Legkésőbb 11kor elindulunk. Tarcalon keresztül, mád, gönc fele érkezünk Miskóciának! Utazó sebesség legyen már 120 - 130 min. de max. se több
Sokan fognak érkezni idegenek is. Ne ijesszük el őket!
Fényképezőt, sört hozzatok
Kiiiirály lesz
de nézzük a dolog jóoldalát : holnap megtanulhat mindenki driftelni
most ért Tokajba a "jóidő"
gonolom nemsokára Miskolc meg Lilla is ázik.. úgy mint tennap
Strandidőt, hűsítő esőővel
jó idő lesz itt délutánra...vkinek nincs kedve majd lejönni ugornyára 1 hekkre meg 1 fagyira?
na he hát milyen jóidőt jósoltál te mára ?
Észrevettem én is, mondom mivan ezzel, pedig tök jó volt. Nézzétek meg az időképet ebben a pillanatban, nagyon durva csak itt esik máshol felső sincs az égen
jó reggelt...ez a hétvége is fasza idővel indul...bezzeg amikor dolgozni kell akkor van 30 fok
tokaj felé nem érdemes menni

nemcsak tarcalnál hanem szerencs környékén is fos az út
kúrvanagy darabok ki vannak vágva. arra jöttem haza
Tarcal fele vigyázni kell, elég nagy darabok hiányoznak az útból. Csak jó lesz Mala, hidd el én is bízok benne
sóstói tón vigyázni
a mai sün akció
akkár az is én egy kicsit tartok hogy jó lesz az út lilafüred felé de remélem jó lesz és nem marad majré csik a gumin
visszafelé lillafüredről?
vasárnap nyéki tó fürdőzés ki jönne?
Nem nagyon akar ez nekünk összejönni...
Tudom! Nem baj, nézzetek át nyíregyre ha jösztök hazafele
rajtunk nem múlott én is sajnálom