Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suszter Úrnak Boldog Születésnapot !
tudom hogy sporttúra .. és azt is hogy nem pályamotor.. csak azt mondtam hogy majdnem kétszer olyan erős mint az enyém !

és azt is tudom hogy nem a teljesitmény számít mielőtt vki belémköt

Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam csak odavoltam pár barátommal Balatonon kikapcsolódni! De mostmár leszek és valászolok/ írok is!
igen ez valóban az enyém! köszi szépen!
Helló

Olvastam a keletimotorosok.hu-n h 31-én Vásárosnaményba lenne motorosnap nem tudjátok h tényleg lesz-e?
AZ is, nem nevezhető supersport gépnek.
szívesen
egyébként nézegettem a netet, és sok helyen írják, hogy a hayabusa túra-sport motor
Még egy-két ilyen pálya nap, és meggyőzzöm a népet, hogy a hayabusa ideális pályamotor
megkaptam.. msot tölti.. köszi szépen
azt megkapod e-mailben
nekem úgy is jó.. csak add meg majd a linket ahonnan letölthetem
jah, ha kell még vkinek, szóljon... vagy itt, vagy msn-en
toldacuccot.hu-val megy, egybe becsomagolva... msn-hez túl nagy méretűek

nagyon karaj !

az adatlapomon lévő e-mail egyben MSN is. valamelyik formában elküldenéd nekem őket ?

voltam oly bamba hogy lemerült akkuval vittem kamerát
http://www.youtube.com/view_pl...
hátha vki magára ismer...
elnézve a "túra" motorokat az a busa magasan kiemelkedik onnan teljesítményben..

szóval azért Jozy sem mondott hülyeséget... na de én nem szólok bele
Mala előkerültél?
Isten éltessen dudu!
Motoros nagyon jó barátunk , egyesületi tagunk: Dr Veréb Krisztián (Sparrow) hívott Bennünket meg 2010 augusztus 7-én tartandó esküvőjére. Az esemény pikantériája, hogy a szertartás jó idő esetén szabad ég alatt fog történni, ahova minden motorost szeretettel várnak!
Gyülekező: 14:30 -Debrecen- Cora parkoló (Kishatár u.-Gokart pálya mellett)
Indulás: 14:45
Érkezés: kb 16:15
Szertartás kezdődik 16:30 (kb. egy fél órás lesz), utána kezdetét veszi a nászmenet, melynek útvonala:
Tarcal-Tokaj-Rakamaz-Nyírtelek
Nyírteleken pogácsa, és üdítő vár Bennünket.
Reméljük az időjárás meg fogja engedni, és egy jó hangulatú délutánt tölthetünk együtt!
Éljen az ifjú pár!
én is mennék amint csak lehet, és most már motoros nadrágot is vinnék ám!
miylen jó hogy csúszott a Horvát program..
fasza lett volna ma indulni
eső még nem esett de gömbvillám az volt
eddig az egyetlen kép lenne, amin én is rajta vagyok motorostól együtt, de csillogásod kitakar