Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszom én mindezeket átaludtam
Mi van BlazR kilóméter-hiányosra ittad magad? Remélem most fordulsz a másik oldaladra. A hányós DJ volt a legjobb aki karatekölyköt játszott a platánfával. Majd hányt miközben szexualizálni akarták a barátok. Aztán gerelyhajítóvá nőtt. Utána már Mortis tükre szimpatikusabb volt neki De a lényeg hogy semmi baj nem történt. Mókás este volt
fazom bele verem menjümnk valamerre
itthun vagyok bazzeeeeeeee
DSFen ingyen jön. Igaz lemaradtam ma róla.
Ha gondoljátok, van 1 ismerősömnek kiskocsmája van nagy tévé, megkérdem.
Gratula BlazR . jó bulizást iszok az egészségedre .
sziasztok
ha vkit érdekel 1 hibátlan robesz az írjon vagy hívjon! :)
esetleg csere 50-70es váltósra.
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Sziasztok, Hiába esik az eső, a buli nem marad el! Várok mindenkit szeretettel!
Most vettem át a diplomát!
ha valakit érdekel 4 db ilyen index akkor érdeklődjön nálam
Már én is tom nézni. Kiírták, hogy technikai okok miatt volt az a fizetős szar. Örülök, hogy így alakult
én asszem félek az estétől h totálkárra vágom magam
én most is nézem, pedig nem fizetünk semmit, lehet valamit félre értettél, vagy ők írtak el.
R1Jani papó te is gyere elfele!
Okéj
Látom lefagytatok csak vicceltem
Háj BlazR ott leszünk
Motormániával szemben van a hajnal presszó! 8tól kezdődik a buli!
Hi mindenki!

Na végre nekem is vége a tanulós időszaknak egy jó időre 4es szigorlattal zártam.

Úgyhogy este jöhet a buli
BlazR!
Ez a hajnal presszó merre is van? (írtad régebben, de már nem tudom...) Hogy lesz este a bulaj? Mettől meddig?
Helló mindenkinek! Épp most jövök a digisport honlapjáról, erre mit látok? Fizetni kell a GP-ért! Arra a gondoltam, mi lenne, ha csinálnánk vmi petíciót, hogy normálisan nézhessük a GP-t ingyen, ahogy eddig egy olyan adón, amit az országban bárki foghat (mert ugye nem mindenki a digitől kapja a jelet), vagy csináljanak nekünk is vmi kivetítőt, mint ahogy egy rakás sörsátrat a foci vb kedvéért. Lehet hülyeség amit gondolok, nem tom mit szóltok hozzá, de most egy kicsit pipa lettem. Eleve nem értem, hogy hogy lehet, hogy a Dorna nem egy tv adónak adja a jogot, hanem egy szolgáltatónak... Azok is már csak a pénzre mennek. A tököm beléjük!
Már megint esik!
Fő a változatosság!
EZt mondtam ééén issss! Azért eláztunk egy kicsit...
Nem bírja ki ,hogy 1 napig neessen
Sziasztok hallgassatok rádiót http://www.motoroshang.hu/mhrp...
Én megyek ki csak még később fél hét körül
Mikor?Pláza?