Mi van BlazR kilóméter-hiányosra ittad magad? Remélem most fordulsz a másik oldaladra. A hányós DJ volt a legjobb aki karatekölyköt játszott a platánfával. Majd hányt miközben szexualizálni akarták a barátok. Aztán gerelyhajítóvá nőtt. Utána már Mortis tükre szimpatikusabb volt neki De a lényeg hogy semmi baj nem történt. Mókás este volt
Helló mindenkinek! Épp most jövök a digisport honlapjáról, erre mit látok? Fizetni kell a GP-ért! Arra a gondoltam, mi lenne, ha csinálnánk vmi petíciót, hogy normálisan nézhessük a GP-t ingyen, ahogy eddig egy olyan adón, amit az országban bárki foghat (mert ugye nem mindenki a digitől kapja a jelet), vagy csináljanak nekünk is vmi kivetítőt, mint ahogy egy rakás sörsátrat a foci vb kedvéért. Lehet hülyeség amit gondolok, nem tom mit szóltok hozzá, de most egy kicsit pipa lettem. Eleve nem értem, hogy hogy lehet, hogy a Dorna nem egy tv adónak adja a jogot, hanem egy szolgáltatónak... Azok is már csak a pénzre mennek. A tököm beléjük!
Ha gondoljátok, van 1 ismerősömnek kiskocsmája van nagy tévé, megkérdem.
ha vkit érdekel 1 hibátlan robesz az írjon vagy hívjon! :)
esetleg csere 50-70es váltósra.
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Most vettem át a diplomát!
Na végre nekem is vége a tanulós időszaknak egy jó időre 4es szigorlattal zártam.
Úgyhogy este jöhet a buli
BlazR!
Ez a hajnal presszó merre is van? (írtad régebben, de már nem tudom...) Hogy lesz este a bulaj? Mettől meddig?
Fő a változatosság!