Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap rendelek motorra gummát (végre), mert lejárt a műszakim, ezzel már nem igen menne át, meg egybknt is szar ez a heidenau...
Erről az oldalról fogok venni: http://e107.pumigumi.hu/page.p...
Ha valakinek esetleg kellene most holnapi rendeléssel innen valami, az szólhat, együtt biztos ócsóbba lehozzák. 2000 Ft a postaköltség utánvéttel.
Én ezt szemeltem ki:
http://e107.pumigumi.hu/e107_p...

meg ehhez egy elsőt, igaz az 120as, 1-el nagyobb mint a gyári 110esem, ugyan most csak 100as van fent. Kíváncsi leszek a változásra
Nyírtelken krómoznak, Arzenál Rt, dózsa györgy utca 1xx. ( de manapság már nem ócsó mulatság)
Szevasztok Szomszédok!

Keresnék használt de jó állapotú relatív fiatal és kevés kilóméteres 1000ccm-es naked/sportmotort 1,2mft-ig.
Ha valaki tud ilyenről arra felétek akkor dobjon már egy mail-t a balu88@mailbox.hu címre.
Köszönöm
jó kavicsolást nektek hétvégére én tuti nem megyek szar út itt is van elég
. .
De csak azért mert motorral olcsó ott úgy parkolni akkor, jár oda ismerősöm is az autópiacra nézelődni de motorral me úgy olcsóbb, és nem kell mesze parkolni.
sziasztok bocs a zavarásért nemtudja valaki hogy nyíregyházán vagy környékén hol krómoznak? válaszokat elöre is köszönöm
a kg-n (tokaji út) vasárnap reggelenként autók mellett szokott lenni néhány motor is..
na, nulladik évem letudva jogon
Na ez jó kérdés...
Sziasztok.
Érdeklődnék valaki nem tudja hol van a környéken motorpiac Nyíregyházán kívű, úgy tudom valamikor Miskolcon volt, minden hónap első vasárnapján, nem tudom, hogy létezik-e még, ha valaki tőbbet tud róla, hogy hól, mikor van légyszives válaszoljatok, mert van egy Honda st 1100-em eladó, ki szeretném vinni.
Attól függ milyen időt jósol a hétvígire. Ha vasárnap esőt akkor sztem menjünk szombaton
örülök, hogy tetszik és nem tartozol semmivel

Balázs ! én a vasárnapra szavaznék
pénteken ivás
Tudtam én hogy figyelsz! Majd akkkor a hét vége fele visszatérünk rá!
Ha nem jön közbe semmi igaz...
Szombatra mondja a király időt, legyen szombat, ha nem jó akkor vasárnap! Ja és ne 2kor induljunk már hanem min.11kor. Akkor nem az lesz hogy eltelt az idő meg fekszik a nap
És jönnének a Debreceniek közül is! Igaz Gyíkarc Norbi?
Jeleztem telefonon hogy jó az új bőrruhád, de így scbécinek címzem.
fasza kis irányjelzőt vettem DOKY köszi lógok 100 forintal!
Attisnak és Bécinek köszönöm a mai segitségüket!

Dudu így már nem aktuális a holnap de azért köszi neked is!
én igy alszok

Hétvégén én benne vagyo .Szombat v. vasárnap?
Sziasztok!
Az egyik jó barátnak lenne egy brigsstone első gumia 120/70/17" (8-forintért,)ha valakit megérint
csak át ne aludd az utat