Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hatvanas szeggel is szép munkát lehet végezni!
Sajnos ilyen taplóból egyre több van
Megértelek!
Mikor kis motorral van az ember akkor a motorost terrorizálják mikor naggyal akkor meg mi az autósokat!
pfu bazeg doky ilyenekre gerjedsz?

Szerintetek én lennék a szemét,ha kiszúrnám a kerekét vagy beleírnám 100-as szeggel az autójába:- " NEM ELŐZÜNK MEG 6 m-re A KERESZTEZŐDÉS ELŐTT, 50-el HALADÓ SMK-t,MAJD PEDIG FÉKEZVE-INDEXELVE BEFORDULUNK JOBBRA!"

Tháliás NŐ!
Idióták! ÁÁáááááááááááááááá
Hali szomszédok megkérte gy ismerősöm,hogy szóljak ,hogy szerveződőben van egy giga Erdélyi túra a pontos időpont aug 4-5-6-7-8.haza bárkit szeretettel várnak a gurulásra ja dúrván 2000 km re kell számolni majd lövöm még a részleteket
Deritő :D.
A motort ismerőstől vettem és nagyon jó áron! (Gazdasági vállság) Nincsen baja csak egy teljes átvizsgéllást szertnék. Tökéletesen üzemel nincs rá panasz! Köszi a számot!
Kállósemjénben a benzinkúton már nem olcsó?
Én neten 4 literesbe 2400/L áron vettem az 5100ast annó.
Karsainál van,de nem túl olcsó!De fasza oil!
Hali osztom Doki véleményét!
Oroson van egy,valamilyen Jani 06-70/581-34-73
Hali!
Máris indulok Szatyi!
jön ki valaki?
Küldj már egy elérhetőséget matok.balazs@gmail.com aztán ha aktuális lesz megkereslek. még van pár km em cseréig.
hali, én 2800ért tudom literjét...ha gondolod még ki is szállítom neked, 2hetente gyarmaton járok
nem vásárlás előtt kellett volna egy szerelőnek látni?
Sziasztok! Most vettem egy gsx-r 1000-t. Nem tudtok valami jó és olcsó szerelőt aki átnézné? Elvileg nincs semmi baja de akkor lennék nyugodt ha egy hozzáértő ember megnézné! Előre is köszi!
legolcsóbban nemtom, de Karsaiéknál van légszűrőt kva olcsón vettem náluk azt tudom
Sziasztok szomszédok! Nem tudjátok ki forgalmaz Nyíregyházán Beriket?
Sziasztok. Nyíregyházán hol lehet kapni motul 5100 olajat. legolcsóbban.
Papppó... van bowden !

Suszter Úr !

Küldtem MSN en nem azonnali üzit.. ha nem kaptad volna meg írj vagy hívj
Ja és Gábort keresd.