Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem tökéletes a most 7vége
Ha sokat vársz megint rossz idő lesz, 7.től megint mondja a hidegfrontot.
Nem baj, aki jön jön aki nem nem, ha jó idő lesz megyek, kavics ott mindig lesz. FElnézünk, kirándulunk, annyira durva nem lehet...
Megkérdeztem tegnap azért, azt mondták faszakasza
egy hetet várni kéne még azzal szerintem.. mert itt múlthéten végig esett az eső.. és most sem a legjobb az idő.. kavicson meg a strandon is tudunk motorozni
Most hétvégén Lillafüred! Aki jönne szóljon. A debreceniek is benne lennének Király lesz.
na ezen a kommenten most sírva fakadtam
ne ezen a sz@ron éld az életed hülyegyerek...!
köszi aki ma gondolt rám, vagy tegnap este ittasan ..
OKéj vettem a lapot. Ha valakit érdekel szólok.
Mocival
kocsival vagy motorral voltál hunger
Látom jól sikerült a buli küldtem mailt
A ku...a annyát az összes 70 év feletti sofőrnek, aki a körüton nem látja hogy 60km/h- val megyek és hátulról belémjön!
Sziasztok!
Szombat délutánra tervezünk egy kisebb túrázást Sátoraljaújhely felé fel a hegyekbe. Akinek van kedve jönni azt szeretettel várjuk! Bővebb infó:06-30-234-8953 vagy a fórumon kérdezhettek!
Na mivel én most keltem fel, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, tökre örültem, hogy ennyien itt voltunk! Hogy én milyen indokból kerültem haza, NA azt nem tudom! Na megyek a motyómé
Na helló emberek! Sikerült kimásznom az ágyból... Jó buli volt, berúgtam elég szépen, és most kurvára fáj a fejem
Isten éltesse a Lászlókat!
A Lászlóknak pedig nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Heló Fiatalok!Gratulálok a diplomákhoz! A buli is jól sikerült úgylátom
áhh nem, bújócskáztunk és ő volt a hunyó...elszámolt ötszázezerig
Nem is tudtam hogy óraszervizeléssel is foglalkozol hétvégente
legközelebb benyomok én is egy Monster energiaitalt

I I I
könyvet olvastam az asztal alatt

ha van több kép jöhet e-mailban
dokykám az este 80%-ában így láthattunk...csak azt nem tudom hogy ültél át óránként 1ik padról a másikra...
Nyugi Doky, nem voltál para. Egész normálisan részegedtél most...