Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos, hogy az őrangyalod ott ült mögötted! Stökivel, nagyon összenéztünk, mikor láttuk ahogy megindultál. Az a lényeg, hogy nem lett semmi baj!
sztem az egykerekezős mutatványra gondolt...szerencséd volt nagyon!
Azaz!
Megvan asszem, 4400 Nyíregyháza, Lujza utca 7.
Szeva Zsolti, na végre idetaláltál!
A tegnapira nemtudom mire gondolsz majd megtárgyaljuk Neked szombat vagy vasárnap jó turázni?
Kössz Balázs, hogy mondtad ezt a címet tegnap, szétnéztem, ismerkedtem a "társakkal", asszem gyakran fogok erre is járni.
Azt a tegnapi "malőrt" soxor végiggondoltam, még jó, hogy az őrangyalom nem ment messzire...Kár lett volna...
Merre is van az a kpm műszakizó állomás, ahol ócsó a vizsgáztatás?
(esetleg nyitvatartás, várakozási idő, stb...)
Majd megyek utánnatok repülő terep tenger alatt járóval, amiben mobil 5 csillagos szálloda is fellelhető.
én is! de azért ezeknél egy fokkal kényelmesebb motorokkal megyünk majd..idő lesz fasza fényképeket csinálni, rajtam nem múlik...
várom mán ezt az augusztust
megmértem a michelin gummát nem hanem 4 milis a profilmélység a kzepén a szélén meg 5 tehát mondhatni hogy elég jo gumma 5000 ért nem pénz érte akit érdekel.... 180/55 17
szombat
Na túra! Szombat vagy vasárnap? Indulás 10-11 óra körül. Miért olyan korán? mert nem akarok sietni
De még ma sztem lehet neki szólni ha kell még vmi, még nem adta fel a postát
Korrektnek tűnik a faszi, már leadtam a rendelést, Bridgestone Bt021 lesz elől hátul
az utcsó vonal utáni az ár, ezer Ft-ban
pl: Michelin Piilot Power 2Ct 190-13 = 13e Ft, 190es méretű
körülnéztem én is.. de csak képek vannak .. hol az ár?
Az első gumim alapvetően 3-5mmes, de van egy-két barázda ami 1.6 alatt van :D. lehet nekem is kéne gumi, de annyira nem olcsoak ezek.
1.6 mm-t el kell érnie mindenhol!
A kiszemeltem 2007-es gumi, asszem azt mondta.
Mi a határ műszakin? És egyáltalán hol mérik középen szélen?
Ezen az oldalon a dotszámokat nem tüntetik fel!
Az üzenőfalon kérdeztem meg, hogy ki járt manapság Lillafüred fele, és érdemes -e arra menni. Mondták, hogy érdemes, csak pár helyen van kavics. Csaknem hazudnak nekem?!?!? Akkor miért, nem értem miért nem jössz? Ugyanazt akarom mint te, döntögetni világba...
értem megkérdezem majd hogy mi menyi köszönöm szépen