Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Nyiregyhazan milyen pizzeriat tudtok ajanlani vagy valami kajas helyet ahol tudnank a haverokkal nezelodni kozbe es motorral is meglehet kozeliteni? Debrecenbol hetvegen atugranank.
Elore is koszonom a valaszokat
köszi mindenkinek! Nem doktore csdask tanárúr hehe
ha kész lesz, és 29-én levizsgáztam én is, akkor bejártás gyanánt szívesen bemutatkoznék a teamnek, most már tényleg, ha befogadtok persze
persze persze
t
ez csak plusz egy dolog amiben veri a konkurenciás a HONDA

A mai Japán - Kamerun meccsen a gólszerző Honda volt. Úgy látszik rájöttek, hogy inkább focizni kell motor gyártás helyett!
BlazR én is gratula neked!

Jó hogy jövő héten lesz egy rakat buli, de sajna nem tudok ott lenni, mert Prágában leszek a Sonisphere fesztiválon...
Akit esetleg érdekel a világ 4 legnagyobb trash zenekara egy színpadon (és még sok más egyéb ), van még szabad hely a buszban, egy 20asból megvan a jegy, busz, szállás (van egy "akcijós" ajánlat )
Te merre laksz?
az én vok még félév és én is államvizsgázok... onnantól prof Dr.
gratulálok DR.blazr
Gratulálok! Akkor Dr.BlazR?
megy ki valaki?
ja vágom
41es mentén, a Motormániával szemben!
hol is van az a hajnal presszó?
Onnantól estéig
cső a hajnal nem lessz korán
Mala, én mostantól megyek bárhova
Köszi Ákos, Lacckó, Mala, Doky!

Úgy néz ki, 26.-án (jövő Szombat) a Hajnal Presszóban lesz este 8tól a buli! További infókat, írok majd!

Köszi mégegyszer fiúk, rendesek vagytok!
Ezuton szeretnék meg hívni minden Nyír1 Bikers -es tagot és azúj bejelenkezőket a szombaton 19:00 kor tartandó névnapi bulimra.
egy listát nyomhatnátok ki jön mert úgy főzök
gratula balázs!
ügyes vagy balázska
én is remélem hamar elkészül a tiéd mert nem fér be az enyém pedig jó lett volna már ma beadni
180/55