Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök igazatok van, és nem eredetiek a matricák rajta, tükör se, az sokat ront számomra a helyzeten, illetve elég ha 1 rossz gazdája volt, másrészről ez már bizonyított. Az opelt 8 év használat után 17 évesen adtam tovább (kb tudom miket lehet szívni idős verdán), de korrekt kis autó volt autóba a 17 év több mint motorba a 30 :D.
De szerviztől szervizig se akarnék motorozni, alapvetően óckodok tőle, de míg nem láttam nem tudhatom milyen (ha nagyonpöpec lenne elég huzós lenne az ára szerintem).
Mindazonáltal van hollandiába 1 kawasaki zr7es 2001 első tulajdonosé, 185 000kmt tett bele a blokk még egybe van nem esik szét (2xer zuzta a motort rendesen), szoktam néha emilt váltani a csókával részszinti 10w40est tol neki Bel ray márkát.
tura fele most ment egy konvoly tűzoltó meg meg mentő tíz perce csak hallom
A 28 éves már nőben is idős,nemhogy motorban!
Rendes gazda!?Kinek mit jelent ez.És hány gazda ennyi év alatt?
Te tudod.
Nem is igaz mert vizet kapálunk
fürödni meg sörözni
Egyébként mit szoktatok a tónál csinálni?
17.00 körül én indulok a tóra
ki jönn este a tóra?
http://www.expressz.hu/showAdvert.do?rid=1&cid=46&aid=20447094&utm_sour
ce=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=SearchNotifierEm
ail
ha valaki esetleg suzuki SVt keres ez nem tűnik rosznak, nekem kifejezetten tetszik a festése.
Nem amerikai model esetleg, a hátsó lámpabúra furi.
Hát évi 1-2ekmnél nem mennék vele többet, a Zr7et megtartanám azért, ezt tartaléknak gondoltam.
Pár éve kapott önindítót, gondolom bontottat.
Svájci import volt anno, 2e km alatt benyal fél liter olajat (szerintem ez sok). Így a 165 hihetőbb verzió. Viszont mindig volt rendes gazdája.
Simán éri
hát ha cserébe megkapom a KXF-et talán nem fakadok sírva
AZ Arai RX7 überbrutál sisak, az ára is, de ha tudsz vegyél olyat. A superbike-ban is jót írtak róla.
Doky 25ezret simán megér, ha meg bármilyen összerakási gondod van, tudod, ott van JoeMaster!
Sziasztok! Van valakinek itt ARAI-RX7 sisakja?
szobadísznek azért jó ha másra nem
Csak 165 ezernél már annyira elhasználódik egy ilyen motornak minden forgó-mozgó része,hogy folyamatosan bedöglik rajta/benne valami,alkatrész meg már nincs is hozzá.Max ha bontottat talál,de már arra sincs sok esély,úgyhogy én biztos nem venném meg!
mindenkinek ajánlom ezt a videót, aki pályázik és gumimelegítőt szeretne vásárolni...
http://www.napiszar.com/video/...
Na az lehet! Bár ha nagyon meg volt kímélve és tényleg ócsóóó, akkor lehet megéri 165ezerrel is.
De szerintem sokkal valószínűbb,hogy már átfordult egyszer(?) az órája,és 165 ezer az a 65 ezer!
Ha valóban 65 ezer van benne,akkor megéri,ha bizonytalan,akkor nem!
Mert egy ilyen korú motornál a 140000 sokkal hihetőbb,évi 5000-rel számolva!És akkor még finoman is számoltunk!
Primer lánc egy dolog,kis hang nem vészes!
Annyit simán!