Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala neked hány mm a belső cső ? 60 vagy 50?

van egy ilyen dob a Hornetre.. szerintetek éri a 25.000ret?
Mostmár a tóhoz jártok mi?
Okke byo szeretettel meghívunk
És ha 10 éve hozták svájból, hiteles 65e mk van benne? (mindnenapos használatból jó fékkel)
Mondjuk 150e hufért? Még úgyse mi, a blokkra fogok sokat költeni ha jól sejtem. Van 1 kis hangja a primer láncnak hidegen. (de még nem halottam,a tulaj gyerekáldás elött van azé adja el, de napi szinten hasznlája) Mindjárt nézek képet.
Lebetegedtem, úgy hogy most még hétköznap se ülök motoron, elég gáz volt minap a lámpánál a tűző napban hapcizni sisakban, ej.
MAjd egyszer beugrok, meghívásnak veszem.
De azért te is felnézhetnél a plázához mert már régen láttalak
Ja,O.K.,már látom a mondat elején a nevet is!
Azt hiszem egyértelmű kinek írta
Ezt kinek írtad?
ja télleg jön ki valaki?
byo egyszer nézzél már fel a Plazahoz , már kiváncsi vagyok rád
Én ma voltam nála(unokatesóm),állt ott egy DR-Z,azt mondta bontva árulja!
Nem!
Sokéves jólkinéző gpz750est szabad venni? (olcsoé)82est.
Ferrádi alázó Mala kérésére írok ! aki gondolja hatóra irány a tóra :D nyit a nyári iroda

kinézek én is
okés, jövő héten egyébként is rá akartam csörögni, hogy miújság
ránézék de csak jövőhéten tudok menni mert nincs most ideje
nézz rá kérlek a kék DRZ-re ha mész, ha nincs kalapáccsal széttördelve, akkor nagy gond nem lehet
doky! visszajeleztél már vkinek a horvát útról?
Lesz indok a csúszásra és a számlára:D.
Csak viccelek ám, ha jó szerelő akkor 4 nap alatt bármit megcsinál.

Nekem a kawába 3 nap alatt állították be a szelephézagot úgy hogy gyári lapka került bele és a szállítási határideje 2 hét, és készletük nincs a szerelő szerint a boltos szerint meg valaki ott hagyta miután megrendelte. :D (persze előbb a szerelőt kérdeztem csak utánan a boltost, amolyan kiváncsi ember vagyok, de van némi ellentét közöttük az picit látszik)

Ja szettbe meg megrendelni előre mindenhez mindent milliós tétel.
Utángyártottba valszeg egyszerűbb az élet.
jogos, bár azt ígérte, hogy csak akkor adja vissza, ha olyan lesz, amilyennek egy DRZ-nek lennie kell, milyen már az, hogy egyesben kuplunggal kell felvenni keróra.. de ez azt is jelentheti, hogy nála marad örökre
Vagya motort