Sziasztok egy nagyon nagy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni: Kinéztem a neten magamnak egy KTM-et ott Nyíregyházán és pécsi vagyok és nagyon megköszönném ha valamelyikőtök ránézne a gépre kicsit, hogy érdemes e elmenni érte nekem mert azért nem 100 km-re van! Valamilyen módon megpróbálom meghálálni! Ha valaki megtenné nekem irjon legyen szíves! Köszi
Haza bizony! Jó volt tekerni, megittunk egy sört, aztán Jani papó kicsit túlfigurázta magát, letörte a lámpáját, leesett a lánc neki, szóval jó volt. Legközelebb gyere te is!
Papó!Nekem is hasonló élményem van.Tegnap késő este szóltak,hogy el kell hozni egy kamiont ukránból a határtól Reggel értem haza fél7 körül.Alig aludtam 2-3 órát utána vásárlás kaja.Most meg olyan fáradt vagyok mint a kutya Lehet ledőlök egy kicsit
Jó estét urak!
Ma nem látott valaki egy fekete-szürke Yamaha Aerox-os lányt Nyíregyházán? Tanuló vezetőként gurigáztam egy CLR 125-ös nyergében. 2x is találkoztunk vele. Aki látta, ismeri vagy valami írjon!
Majd bent találkozunk!
96 mph - 154 kmh
118mph- 189,9 kmh
http://www.youtube.com/user/mo...
Ma nem látott valaki egy fekete-szürke Yamaha Aerox-os lányt Nyíregyházán? Tanuló vezetőként gurigáztam egy CLR 125-ös nyergében. 2x is találkoztunk vele. Aki látta, ismeri vagy valami írjon!