Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok egy nagyon nagy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni: Kinéztem a neten magamnak egy KTM-et ott Nyíregyházán és pécsi vagyok és nagyon megköszönném ha valamelyikőtök ránézne a gépre kicsit, hogy érdemes e elmenni érte nekem mert azért nem 100 km-re van! Valamilyen módon megpróbálom meghálálni! Ha valaki megtenné nekem irjon legyen szíves! Köszi
Haza bizony! Jó volt tekerni, megittunk egy sört, aztán Jani papó kicsit túlfigurázta magát, letörte a lámpáját, leesett a lánc neki, szóval jó volt. Legközelebb gyere te is!
Bicajosok hazaértetek?
Hali,kb.16.01.37 mp-re érek be
Majd bent találkozunk!
fél kettő jó? akkor mindenkinek?
akkor sorry!benéztem
Papó!Nekem is hasonló élményem van.Tegnap késő este szóltak,hogy el kell hozni egy kamiont ukránból a határtól Reggel értem haza fél7 körül.Alig aludtam 2-3 órát utána vásárlás kaja.Most meg olyan fáradt vagyok mint a kutya Lehet ledőlök egy kicsit
Na mivanmi?
az volt
az kellemes lehetett
nekem mondod most értzem haza odavoltam költöztetni egy pianinót kellet felvini a harmadikra lift nélkül
hol van már a reggel papó?
jó reggelt!
Barni nekem lett igazam,az a 230kmh 3.-ban volt!
96 mph - 154 kmh
118mph- 189,9 kmh

http://www.youtube.com/user/mo...
na lépek aludni majd reggel olvasom mit írtok
én is köszönteném a leg kedveseb fodrásznőmet vicát sok boldog születésnapot!
Oksa!De én nem viszek fürdőgatyát,nem tudok úszni
holnap fél 2 pláza onnan sárospatak és környéke víz nézőbe
Gyerekek! Ezt az alkalmat szeretném megragadni, hogy köszöntsem állandó motoroskolléganőnket,Vicát születésnapja alkalmából!Sok boldogat neki!
Hát én azt már láttam papó,sajna.Pénteken azért nem engedtek át szlovákba.Ott álltam 7 óra hosszát
A szlovák túra amit kinéztem a csapatnak, az még várat magára az árvizek miatt De remélem holnapra már kitaláltatok valamit
szeva papó na mi zu? halotad be köszöntünk? holnapra katzasztrófa turizmust terveztünk.
Mennék már egy kicsit 2 keréken is, mert uncsi már a 12 Meg amúgyis 2 hete ültem már rajta utoljára
Jó estét kollégák! Remélem hagytatok holnapra is egy kis naftát
Jó estét urak!
Ma nem látott valaki egy fekete-szürke Yamaha Aerox-os lányt Nyíregyházán? Tanuló vezetőként gurigáztam egy CLR 125-ös nyergében. 2x is találkoztunk vele. Aki látta, ismeri vagy valami írjon!