Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de hol van máté?
én meglepően jól vagyok..
Monsieur edzésben legyél mert nem fogod bírni a korlátlan sört ... kiisszuk őket a vagyonukból
Szíjjel megy a fejem...
"kertész" Béci te hazaértél épségben ?
az kúrvaélet
még lehet szakattgatyás szőke emó is csak itt vót lila bugyival
a hegyalján biztos nem lessznek ilyen jó énekesek mint a tó büfébe
jó vót az éccakai mulatozás is
jó volt ez az északai bringázás
Már Mala bejelentkezett,7 körül értek csak ki!
Lehet már otthon elkezdtek inni, és már nem sikerült eljutni a ivós helyre, én is jártam már így 1x 2x.
Lehet rosszul tudtad és nem a tó tuloldalán
Hol van ez a kamu strandolós-sörözős banda?!
18 és 18.45 között senkivel nem találkoztam se a tónál,se az irodában!
Sajnos itthon télleg nem lehet hinni senkinek.
Nemrég vettem autót és bejártam az országot 1 nap alatt, majd nyiregyen vettem kereskedésben, persze mielőtt elindultam országjáró turára már kinéztem magamnak (legyen kiindulási alap) csak picit drága volt, majd úgy döntöttem megveszem de sokat alkuszom, majdnem sikerült is, de csak 250et engedtek az árából (reméltem 350et engednek), úgyhogy árába vettem, de különb mint amiket néztem szolnokon pesten törökbálinton miskolcon :D. (ja mind sérülésmentes volt, némelyikről csak számítógépes adatbázis segítségével sikerült kideríteni hogy törött volt, értékek jók voltak gépbe meg aszonja szervizes: cserélve volt olaj, szűrő, kerék, homlokfal, sárvédő, motorháztető etc etc, kocsi meg karcmentes jó festékértékekkel, másik meg helyszinen drágább és a 200 feletti kasztni értéken elsiklott, mondtam mérjük meg mégegyszer :D., harmadiknak nem volt éle hátul pedig sérülés mentes :D)
HUNGARYKUM
A sört meg viszitek magatokkal :D?
Jó sörözést ma estére mindenkinek aki úgy gondolja.
Én még lábadozok úgy hogy még itthon se sörözök.
Kivételek mindig vannak,csak hogy éppen egy olyanra akadtál-e,azt nem egyszerű megmondani!
A tó túloldalára járunk,nem belépős buli!
3 halot 2 súlyos sérúlés egy megane rá csavarodot a fára felse lehetet ismerni vigyázatok magatokra
Hát ez maradjon az én titkom
Nekem nincs biciklim, mikor letettem 96ban kocsira a jogsikt eladtam az összes biciklimet, és vártam legyen autóm. (de csomagtartóra felférek, 83kiló szoktam lenni, sörösen nehezebb)
A tó túloldaláról jösztök, vagy tied a strand?
biciklivel járunk... másképp nem esik jól a sör
Nyír1 Bikers-eseknek ingyenes a belépő
"Nagy Feró, tudatta az RTL Klub. A zenészt háromszoros csonttöréssel szállították kórházba, hat hét gipsz vár rá. Megcsúsztam egy csatornafedélen."

Vigyázzatok a csatornafedelekkel!
4től olcsó a belépő ha jól tudom (helyieknek még olcsóbb, a sör meg gondolom ugyanannyi).
De ide is motorral jártok :D? (fürdeni)