1 kis információ
Junius elsejétől változott 94 évi 34 tv. ammi annyit tesz srácok, hogy el van törölve a zéró tolerancia..........
tehát ha 1 motoros találkozó után hazafelé mennétek és még haloványan van 1 kis alakohol a szervezetben, és ez igazoltatás során kiderül 0,10 alatt van akkor ne hagyjátok magatokat becsapni......
Sok kolléga visszaél ezzel !
Nyíregyen meg amúgy is hajtanak mint az állat a birságolással.
A lényeg ha kevesebbet fújtok mint 0,10 akkor ne hagyjátok hogy elvegyék a jogsid, illetve vérvételre vigyenek, mivel változott a törvény és 0,10 ig csak figyelmeztetni lehet, illetve 3-tól 20-ezerik terjedő helyszini bírságnak van helye..... és Sem vérvétel sem más nem lehet.
A fújt eredményt a rendőr köteles megmutatni a helyszínen!
Egy kollégámnak a motoros sógora járt így szóval ne ismerjetek el semmit ne írjatok alá semmit mert csőbe húzhatnak és egy jogsi + pár hónap eltiltás várható.......
Üdv!
1. Nekem írt nem neked, attól még értelmes ember lehet, hogy neked nem válaszolt.
2. Beírsz egy nappal előtt (se) hogy segítség kéne, ne várd, hogy válaszolni fognak.
3. Ne várd azt se, hogy miattad ugrani fog bárki, bár itt elég normális emberek vannak.
4. Azt se tudjuk holnap milyen idő lesz, de már miattad menni fogunk.
Mellesleg én mennék (ezektől eltekintve is) de dolgozok.
Ja és ha már regisztráltál, akkor legalább töltsd ki az adatlapot, hátha tudjuk ki is vagy valójában.
További jó éjszakát!
Segítség! Holnap 10 órától Nyíregyháza Sóstón Triatlon Diákolimpia megyei döntője lesz. A várható nagy közúti forgalomra tekintettel szükséges lenne motoros felvezetés és motoros kíséret. A kislányom versenyez, így én ott leszek a Hondámmal. Három motoros társ kellene, felvezetőnek vészvillogóval. Mielőbb várok jelentkezőt. Üdv!
Hát most úgy néz ki potyára jönnél...senki nem tud semmit, azaz nem valószínű h lesz bulaj...
Én sem tudok mostanság menni sehova, vizsgaidősuck van...
köszi az infót. Bár szerencsére ez engem nem nagyon érint.