Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zolit én is ismerem nyugotan viheted jól meg csinálja
megbízható ? jó munkát csinál ? valamit te vagy valami ismerősöd csináltatott nála?

ma elnézek oda szerintem..
nála van a DRZ-m is, szimpatikus fickó, remélem azután is ez lesz a véleményem, miután megkaptam a számlát
A takarítást azt érdemes a szinkronnal együtt végeztetni, és bizony még a lapkázás is jó ha egyszerre van, minden mindennel összefügg.
(most hogy gondolkodom kicsit, lehet a takarítás volt az időigényesebb)
A 16ból azt hiszem 9 volt a karbiszinkron 4 az olajcsere. Fix árakkal dolgoznak, nem órabérben. (láncápolásért is kértek pénzt pedig csak ráfújtak a koszos láncra, azt hittem lemossák elötte)
A nyíregyházi kawasakiba a karbiszinkron 15 így helyes a mondat. (aztán lehet rosszul emlékszem)
Megtaláltam a gépemen, le se merem írni :D.
2009.05 voltam náluk a zr7el, 16e hufot fizettem.
Vittem olajat,szűrőt,gyertyát, levegőszűrőt, ezeket cserélték és volt a karbi szinkron pucolással, a 3. 4. karbi dugulós volt már, nehezen tudták. (ja és nemrég mondta ismerős hogy nekik csak 2hengereshez van szinkrongépük, szal azzal csinálják)
Kawasakiba úgy tudom a karbi szinkron magába 15ehuf.
Ezért csodálkozom az 5e hufos áron, pláne hogy neked lehet többet kellett bontani, nekem hiphop lejön a tank.
Körülbelül sem tudod mennyi volt?
Majd megnézem a számlát ha hazamegyek.
http://youtu.be/oeNLMN_RqSI is fiam BRUTÁLIS![/L]
Nekem takarítás nem volt,de karbiszinkron csak egyféle létezik!
Az enyém is 4 hengeres.
Mennyit kértek érte?
nebmmeg biztos hogy egyre gondolunk :D
(motormániánál ez nekem sokkal komolyabb volt persze 4 hengeres és takarítással együtt)
Azt nem tud csinálni,mert nincs hozzá műszere.
Azt nekem ősszel Karsaiék csinálták 5 ezerért.
Milyen munkadíjal dolgozik?
mondjuk karbiszinkron 4 hengeresen mennyi?
Cső!
Zoli,Virág utca 27.
na mirű maradtam le .. az ótó az csak egy fos ótó marad ha ferka ha akármi... szép vót Mala

más téma ! Motor Teleszkóp felújítást, javitást ki vállal itt nyíregyen?
A mai tanulság a Ferrari egy fos... na jó azért én is feszítenék benne. De tény, hogy a gyerek azon kívül hogy nyomta a gázt meg húzogatta a kormány mögötti váltókart semmit sem tudott. Azt meg ugye bármilyen hülye meg tudja csinálni. Szóval a mai nap hőse mala papó, aki meggyalázta a 430-ast!
Hát sokan nem tudnak vezetni az tény De legalább tudjuk egy motorosnak nem ellenfél egy Ferrari ja meg egy jó motornak
Nem tudom,német rendszám van rajta.
De vezetni azt nem tud!Kéki Levivel nem bírtam az RS6-tal,de ez pitylák volt!
Ez amúgy valami szuperújgazdag csemete? vagy már épp eleget dolgozott a mezőn azért hogy megvehesse tipusú ember?
Én is megaláztam a menőgyereket,pedig annyira tette-vette a hátulját a városba!
csak az áttétele jó....attilával már megbeszéltük
nem az volt szar hanem a honda volt jó
nesze szar ferrari sokmillióért....ennyi