A takarítást azt érdemes a szinkronnal együtt végeztetni, és bizony még a lapkázás is jó ha egyszerre van, minden mindennel összefügg.
(most hogy gondolkodom kicsit, lehet a takarítás volt az időigényesebb)
A 16ból azt hiszem 9 volt a karbiszinkron 4 az olajcsere. Fix árakkal dolgoznak, nem órabérben. (láncápolásért is kértek pénzt pedig csak ráfújtak a koszos láncra, azt hittem lemossák elötte)
Megtaláltam a gépemen, le se merem írni :D.
2009.05 voltam náluk a zr7el, 16e hufot fizettem.
Vittem olajat,szűrőt,gyertyát, levegőszűrőt, ezeket cserélték és volt a karbi szinkron pucolással, a 3. 4. karbi dugulós volt már, nehezen tudták. (ja és nemrég mondta ismerős hogy nekik csak 2hengereshez van szinkrongépük, szal azzal csinálják)
Kawasakiba úgy tudom a karbi szinkron magába 15ehuf.
Ezért csodálkozom az 5e hufos áron, pláne hogy neked lehet többet kellett bontani, nekem hiphop lejön a tank.
A mai tanulság a Ferrari egy fos... na jó azért én is feszítenék benne. De tény, hogy a gyerek azon kívül hogy nyomta a gázt meg húzogatta a kormány mögötti váltókart semmit sem tudott. Azt meg ugye bármilyen hülye meg tudja csinálni. Szóval a mai nap hőse mala papó, aki meggyalázta a 430-ast!
ma elnézek oda szerintem..
(most hogy gondolkodom kicsit, lehet a takarítás volt az időigényesebb)
2009.05 voltam náluk a zr7el, 16e hufot fizettem.
Vittem olajat,szűrőt,gyertyát, levegőszűrőt, ezeket cserélték és volt a karbi szinkron pucolással, a 3. 4. karbi dugulós volt már, nehezen tudták. (ja és nemrég mondta ismerős hogy nekik csak 2hengereshez van szinkrongépük, szal azzal csinálják)
Kawasakiba úgy tudom a karbi szinkron magába 15ehuf.
Ezért csodálkozom az 5e hufos áron, pláne hogy neked lehet többet kellett bontani, nekem hiphop lejön a tank.
Az enyém is 4 hengeres.
Mennyit kértek érte?
(motormániánál ez nekem sokkal komolyabb volt persze 4 hengeres és takarítással együtt)
Azt nekem ősszel Karsaiék csinálták 5 ezerért.
mondjuk karbiszinkron 4 hengeresen mennyi?
Zoli,Virág utca 27.
más téma ! Motor Teleszkóp felújítást, javitást ki vállal itt nyíregyen?
De vezetni azt nem tud!Kéki Levivel nem bírtam az RS6-tal,de ez pitylák volt!