Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahonnan mentettem még régen .... azt hiszem tűzvédelmi táblákat fóliáztak vele de már elfogyott nekem is !a4-s méretben volt amúgy.
mennyiért és hol vetted ha meg szabad kérdezni?
szerintem elég ha megfelelő méretűt rakol és jó helyre.papír irószer boltban nézzél szét!
A fólia elég neki?
Hogyé mérik?
sajnos csak utánna!de pont egy hosszabb turán jött elő és lusta voltam valami rongyot közédugni menet közben!
amúgy meg egy szár átmegy az ülés alatt kettő meg fölötte valamint elől és a rendszám felől is van egy-egy heveder amiket ha meghúzol nics az az isten hogy elmásszon valamerre és még jól is tartja!
A fóliát még a mattulás elött vagy után tetted fel?
áhh az csak pénzkidobás az enyém meg már így is alég fér el a sorok között!
Akkor nem használsz hozzá külön konzolt?
szevasztok,bocs hogy bele szólok nekem ugyanez a louis-os van 3 éve és kifogástalan mellesleg nem ázik be mert van külön esővédő kis ponyva be4nne gyárilag egy zipzár alatt!jó a pakolhatósága csak egy idő után megmattulhat az idomon a lakk ahol hozzáér ezért én leragasztottam színtelen dekorfóliával azon a részen ahol érintkezik vele !a belső merevítője tört el két év után de pvc darabbal orvosoltam !az anyaga és a varrások azóta is hibátlanok!
Szerintem 20-22körül tudod megvenni a Nyiregyi boltból ha tartják ugyanezeket az akciókat, mert ugye nem kötelessége neki.
Motormánia mióta van az orosi úton van, én kb 2-3éve voltam a kállói úton, orosi úton meg 1 éve .
Akkor ők :D. (már ha 2 éve költöztek)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
vagy ennyi nem tudom melyik milyen.
szerintem a motormániára gondolsz... ők már az Orosi úton vannak... ha 20alatt kijön az egész akkor érdekel ha nem akkor nem.. ők ingyen postán kapják a dolgokat tehát azzal elvileg nem lenne gondom
szerintem nyíregyen kb ennyi lenne. (plusz a tanktáska, de attól irtózom)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
1xer voltam benn náluk és mutatták a luisos katalógust, de tény hogy ott 2 bolt is van/volt szembe egymással, amire én gondolok ott inkább használt sportgépek szoktak lenni néha, ismerős honda cbr rrje is ott figyelt egy ideig, szal nem annyira robogós, mikor voltam benn használt sportgumikat láttam, de ez pár éve volt, azóta lehet robogóznak :D

De ha így akar valaki rendelni simán 300 feletti euróval számolnak szal talán 340el. Elég húzós úgy.
Munkatársamnak van ilyen táskája, jó ár érték arány.
Ezt valahogy a nyereg alatt füzi be, de ugye annyival roszabb mint a dobozok hogy nem nagyon zárható, és nemtom mennyire vízálló lesz így (ugye sokat esik :D).
viszont nem kell neki konzol, kérdés nem karistolja e meg a mocit, és hogy mit szól hozzá a kipufogó. A 2 táskán elgondolkodnék, mennyi lenne szerinted mire ideérne?
a robogós üzletre gondolsz? ők a RedRacinggel vannak kapcsolatban ha jól tudom...
Hát más értelmet nyerne a "megyek a tóra jön valaki mondat.
vagy ha valaki beszáll a postába rendelhetünk németből is ilyet

két oldaltáska + tanktáska szerintem nagyon jó ennyiért..
A korházkörnyéki biztosan, a sarkon, kállói út asszem.

aztat nem tudjátok kedves csónakbájkerszes barátaim hogy az országban esetleg itt a megyében melyik motorosbolt áll kapcsolatban a Louissal?
vagy egyszerűen Nyíregycsónakersz