Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vki tudna segiteni nekem ,hogy nyíregyházán hol lehetne idomjavitást csináltatni? fontos lenne,bármilyen tanács jól jöhet!
EZ igaz De azé' fogunk még motorozni nem?
de, a kereszteződésnél a korzó felé mentél...
így olcsóbb
Megint egy olyan riport ahol csak a motorosokat basztatták és egy szikat vénasszonnyal készítették a riportot aki aztán tényleg értelmesen bírt nyilatkozni. Arról nem készítenek riportot, hogy a hétvégén csupán kétszer nem adtak nekem elsőbbséget, és még nekem anyáztak. Na mind 1 már megszoktam. Nem Téged láttalak a bújtosinál?
hülye vagyok, bicajjal voltatok nem olvasok csak írok mé nem motorral? ennyi volt? vége a motoros életnek?
jaaah motorral?
a fagyizóba ültünk bringával voltunk
Mentem döntögetni a stadion parkolójába de sokan voltak, hallottam hogy valaki fütyüll, de nem láttam
tv2 napló!
a stadionnál mi fütyültünk csak nem vettél észre jani papóval voltunk túrázni de milyen jó is volt
tőlem bocsánatot kértek
na ez egy hasznos dolog, csak ki tudom tanulni
Itt egy HDR-es kép, eszméletlen mutatós, van ahol programmal is lehet csinálni, de igazából több képpel érdemes.
Itt a link mit és hogyan
olvastam már róla, csak még nem jutottam odáig h gyakorlatban is kipróbáljam
Halihó nálatok BMW teszt hétvége volt vagy mi a szösz
Ejj ha a HDR technikával nem próbálkozol meg? Kurvajó kéepeket lehet csinálni
dokykám ezt hagytad ki:
sebaj, egyszer csak összejön
vááá mán megint vasárnap kérded egész 7 közben ráértem :D most GO miskolcia

szerda este jövök haza majd rádírok
én besatuztam volna.. had törjön a gép... fizet a biztositó ami eddig is bajos volt rajta azt is a Vektrás buzira fogtam volna .. am mikor melléjükértem még vigyorogtak ott meg mutogattak mintha ők lennének felháborodva.. nőkkel vigyázni kell...
Fasza az S1000RR csak az az egykerekezésgátló nem kellett volna bele:D:D
Én is megyek olyan 5 körül
Hali jóarcok! Délután 5, fél-6 körül jön ki valaki? Én kint leszek
haló doky, délután ráérsz?
én meg kipróbáltam a BMW 1000rr-t fasza fordulékony könyű nekem kényelmes is volt de az a 30foknál le tiltás nem tetszet bár kettesbe lehettet patogtatni az ellejét az is tetszet megy rá egy ötös csak ne lenne ilyen drága