Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most ne így legyen!
Néha tévednek.
A hétvégén azonban átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, több órára a nap is kisüt. Jelentős mennyiségű (legalább napi 5 mm) csapadék az ország területének 80 százalékán várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 16, 22, a naposabb időszakokban 19, 25 fok között valószínű.
Ennyi esőnek szép napsütés lesz a vége majd hétvégén meglásd.
szép időnk van ma is
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1842&session_id=U73l1n
5ZLNo11034&g=motor_cikk
Én is megyek csak legyen jó idő!
Voltam ott párszor autóval zöldkártyázni, lpgs verdát nem sok helyen csináltak, de mindig kötekedtek: "Ez műszakira kevés lesz!"

Elvileg van náluk próbaműszaki, ha jó a gép akkor egyben műszaki is, ha nem szólnak pár napon belül visszaviszed kijavítva és beszámítják a próbaműszaki díját, szal nem bukik rajt az ember. Remélem még így van.

Kolega a kpmhez vitte nemrég, azt mondta nem kellett sokat várnia, persze volt időpontja. Nem volt gond a géppel. (kicsit aggódott a fék miatt)
Régen Honda volt, most nem tudom Szerintem ott a környéken nem csinálnak túl sok helyen műszakit

A vizsgabiztosnak anno 3 kikötése volt: fék fogjon, világítás működjön, prizma a rendszám alatt legyen Kipufogóval sem nagyon kötekedtek, pedig nem volt túl gyári
Ha jó idő lesz akkor mindenképp megyek. Bár most néztem végig az előrejelzéseket, és nem sok jóval bíztatnak...
Én meg blazr megyünk ha jó idő lesz .ki jön még?
Nyírtét?
én most töltöttem le egy frissitést hozzá.. nemsokára fel is telepítem
érdemes az egész sorozatot megnézni9 a csodaféket meg mindent a zoozzee ért hozzá nem beszél hülyeséget
Milyen időközönként szoktátok a telóban az olajat frissíteni? (inkább idő vagy km?)
Jaaaaa Jaaaaaaaaaa!
ja nem , hanem az OK , tehát gondoltam én hogy emiatt akarod lecserélni
Mint az enyém?
zsír valami hasonlóra gondoltam én is
De bejött, de már 3éve nálam van, mostmár kell egy erősebb
nem jött be a hoooonddááááááá