Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Derbiznek a sünök, hónap végén a legtöbb bírságot kiszabó kenyérpirítót kap
Doky,a bejelentkezés kpm-nél "hogy néz ki"?
A dobokat külön árultad Extrák: kipufogódob
"én hétvégén nem ülök motoron" mekkora!

SzatyiSV,800-as-papir,haladós-de enyhén karcol,majd 1200-as végül 2000-es-el polirozgatod és kész. Hamar sárgul,de fényes marad,hacsak nem esőben kened állandóan. Én télen egyszer "megnaggyázom" és kész.
mi a tököm van amúgy nyiregyen? hallgatom a sunshine-t és trafi itt trafi ott... minden órában bemondanak vagy 3mat 4et...
ráizgultál mi te /verz állat
viszgondolva elég sok motorom volt üvegdobbal és üvegrendszámmal és szóltak is üveghangon
Ejj, de milyen szép is (volt) a feneke
Az is üvegből van
Cimbié N-es, szóval tuti, hogy nem
Jól szólt az tuti A rendszámot nem akartuk leszedni, mégis lekerült
traxibiztos rendszámmal
Nem tudom milyen szinű mert ritkán jön vele a srác, de egy igen megkímélt kevés kilóméteres S-es, és sport dob van rajt.
a másik ismerősödé azé brutálisabban szólt..
átlátszó üvegdob
Nem tudok róla, bár mostanság tényleg nem látom motorral Milyen színű?
Ha nyomatékosabb akkor az is alul erősebb felül gyengébb lett :D
Ismerősöd nem mostanság adta el a sv1000et me munkatársam pár hete vett egy ilyet.
Szépek a pufók amiket csinál, de kézműves termék, szóval nehéz egyenletes minőséget produkálni így, jobban szeretem a nagy gyártókat akik azért teljesítménygőrbéket is gyártanak és modellenként tudod nézni neked milyen méretű kell. (inkább azt kell nézni a te motorodra mit kéne tenni)

Ha neked sv650ed van akkor nehéz ügy lesz, nem véletlen hogy ormótlan dobot raktak a 650esre ( a régebbire legalábbis, egyszerűen nem néz ki jól, nem volt szempont, kellett ekkora me nem akartak kettőt me drágább lenne úgy, de ez a motor kívánka a 2 dobot) :D.
Nézd meg a Cagiván a 650esen 2 dob van, me kell neki a üreg .
Valami nagy dobot néznék rá.
Ismerősömnek SV 1000N-en Martin van. Sima kör alakú. Nagyon brutális hangja van. A srác bevallása szerint nyomatékosabb lett a gép, igaz hozzá lett állítva a befecskendezés Már 4 vagy 5 éve azzal nyúzza a gépet, semmi rossz tapasztalata nincs vele
byo a Martinról mi a véleményed?
Ez van lent van a pincébe enni még nem kért
A 600as banditnál szerintem korrekt, és meglepő. (De gyanús hogy ezek a görbék nem-e ilyen nyitható zárható dobokkal készültek, és a nyitot verzió van fenn, zárva meg siralmasak lennének magukban).
Cimbi gondolkodott Cagiva raptorra dobot tenni, felhívta a srácot, nívós cuccokat szerelnek (rakott már raptorra is) nem jut eszembe a típus, azt mondta alul még erőseb lesz, felül nem változik :D, magyarul kicsi rá (túlfolytott a gyárihoz képest) a dob amit árul, de jól nézett ki:D. Csak ugye neki 2 darab kell és a köztes darab se sincsen ingyen, így maradt a gyári.
kevesebbet mindig könnyebb mint többet..

ezért + -t írtam
A cbf 600nál 8e fordulatig hol alul hol felül megy a piros vonal. (magyarul van ahol gyengébb)
egy dob önmagában nem is fog soha +20 lóerőt hozni csak párat...
Hogy ne csak a levegőbe szóljak