Fórumos a srác,tavaly vette.Felborította egy HÉTVÉGI AUTÓS,karcos lett,de semmi komoly,ezért lett fekete.
Azt mondja jó a gép,többet én sem tudok róla.
Meg talán USA modell.
én már "végigmentem" pár motoron
tapasztalat: azonos katgória között nem sok semmi különbség van... ha tetszik meg teljesitményre megvan mit akarsz akkor már meg is van a motorod. hogy milyen ATSB/C szelep van benne meg 5 el több vagy kevesebb a nyomaték a f**nem érdekli.. megy mind mint a kúrvaélet az a lényeg
Ott nem a motor választással van a baj: a használton már ültek és bizti kókányolták-az új meg új,sokat lehet bukini rajta,tehát marad a SEMMILYEN motor!
há he ! az elmúlt két vagy hány évből nincs fényképed?
vigyázz nehogy 1-2 évig agyalj a hírdetésen :D
Sabato... komoly picológiai eset lehet a csávóka...
megmondom őszintén ilyenkor engem az érdekel a legjobban, hogy mitől lesz vajon ilyen az ember. ha az én spanom lenne tuti foglalkoztatna a dolog.. és próbálnám ráébreszteni,hogy nem jó ez így.
bár van akit nem lehet..
Utolsó story, Doky,de csak mert olyan jó kedvem lett a témátol.....
Szerelem fel a kis indexeket, ő is ott van. Szakszerüen,méretre vágva a vezeték,réz "anya-apa", rá zsugorcső ahogy kell. Megszólal, á ez kókányolás ő elvinné egy villamosságishoz....áááááááá
Ha komolyan érdekel megkérdezem!
Azt mondja jó a gép,többet én sem tudok róla.
Meg talán USA modell.
Prityu ! Te meg akarsz felelni a környezetednek.
tapasztalat: azonos katgória között nem sok semmi különbség van... ha tetszik meg teljesitményre megvan mit akarsz akkor már meg is van a motorod. hogy milyen ATSB/C szelep van benne meg 5 el több vagy kevesebb a nyomaték a f**nem érdekli.. megy mind mint a kúrvaélet az a lényeg
8500.. a KPM nél tutira ennyi? én kevesebbre emlékszek.. de végülis mind1. akkor már megvan a műszakid?
Más azt mondja a garázs szomszédom,a hatzel téren is annyi a vizsga mint a felügyeletnél,mert van saját biztosuk,elmentem 8500.-
De tény hogy nehéz motort választani, alapvetően nem tudod jól kipróbálni előtte.
vigyázz nehogy 1-2 évig agyalj a hírdetésen :D
Sabato... komoly picológiai eset lehet a csávóka...
megmondom őszintén ilyenkor engem az érdekel a legjobban, hogy mitől lesz vajon ilyen az ember. ha az én spanom lenne tuti foglalkoztatna a dolog.. és próbálnám ráébreszteni,hogy nem jó ez így.
bár van akit nem lehet..
Szerelem fel a kis indexeket, ő is ott van. Szakszerüen,méretre vágva a vezeték,réz "anya-apa", rá zsugorcső ahogy kell. Megszólal, á ez kókányolás ő elvinné egy villamosságishoz....áááááááá