Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezaz. Ha sikerül eladni az enyémet, akkor ez lesz a potenciális jelölt
Majd szólok először az enyém menjen el.
Onnan származik és mérföldórás,vagy vegyes.
Ha komolyan érdekel megkérdezem!
A Hatzel téri az a Honda? Ott van próbaműszaki is igaz?
Usa modell mit takar? Más a műszerfala?
Én meg ha eladom a motorom nem veszek semmit
Fórumos a srác,tavaly vette.Felborította egy HÉTVÉGI AUTÓS,karcos lett,de semmi komoly,ezért lett fekete.
Azt mondja jó a gép,többet én sem tudok róla.
Meg talán USA modell.
Ne analizálj
Ja ja ,nekem is egyre jobban tetszik a cb1000r, bánja kánya hogy csak 126 le. Majd juniusban Szász Karcsi bá'-nál kitróbáljuk.
na azé mondom.. a buzi KPM a legolcsóbb

Prityu ! Te meg akarsz felelni a környezetednek.
Túl sok pszichológia könyvet olvasol... Másoddiploma? Akar róla beszélni? höhöhööö
én már "végigmentem" pár motoron
tapasztalat: azonos katgória között nem sok semmi különbség van... ha tetszik meg teljesitményre megvan mit akarsz akkor már meg is van a motorod. hogy milyen ATSB/C szelep van benne meg 5 el több vagy kevesebb a nyomaték a f**nem érdekli.. megy mind mint a kúrvaélet az a lényeg
A Hatzel téren nagyon korrektek, anno az NSR ott műszakizott
Nem nem ,a hatzel téren ennyi, a kpm-nél 4350.- még nincs ,3 hét van még aktuális ,csak puhatolózok.
sose fog dűlőre jutni..

8500.. a KPM nél tutira ennyi? én kevesebbre emlékszek.. de végülis mind1. akkor már megvan a műszakid?
Ott nem a motor választással van a baj: a használton már ültek és bizti kókányolták-az új meg új,sokat lehet bukini rajta,tehát marad a SEMMILYEN motor!
Ja ja érdekes,nem is taglalnám ha nem lenne atlagon "felüli"!

Más azt mondja a garázs szomszédom,a hatzel téren is annyi a vizsga mint a felügyeletnél,mert van saját biztosuk,elmentem 8500.-
Sajnos csak tegyük fel.
De tény hogy nehéz motort választani, alapvetően nem tudod jól kipróbálni előtte.
Hát he az én motorom nem hogy minden évben, minden hónapban más!
há he ! az elmúlt két vagy hány évből nincs fényképed?

vigyázz nehogy 1-2 évig agyalj a hírdetésen :D

Sabato... komoly picológiai eset lehet a csávóka...
megmondom őszintén ilyenkor engem az érdekel a legjobban, hogy mitől lesz vajon ilyen az ember. ha az én spanom lenne tuti foglalkoztatna a dolog.. és próbálnám ráébreszteni,hogy nem jó ez így.
bár van akit nem lehet..
byo, én ezt úgy értem tegyük fel keresel kézbe 600-800 ezret, 8. éve, agyalsz egy egymilliós gépen 2 évig?
Még kell a napsütés meg szép hely, hogy lehessen szép fényképet csinálni.
Utolsó story, Doky,de csak mert olyan jó kedvem lett a témátol.....

Szerelem fel a kis indexeket, ő is ott van. Szakszerüen,méretre vágva a vezeték,réz "anya-apa", rá zsugorcső ahogy kell. Megszólal, á ez kókányolás ő elvinné egy villamosságishoz....áááááááá
Minél elöbb tedd fel, a műszaki másodlagos. (az árát késöbb még tudod módosítani)