Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fepi ,Mala, róbi bácsi köszönöm hogy megint összeállt a gépem!Remi jön az jó idő és motorozhatok megit!
szép estét mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Sok okos és elgondolkodtató ötletet és felvetést olvastam. Egyelőre gyűjtögetek és megpróbálok türelmes lenni. Eddig mindig a türelmetlenségemmel toltam el a motorvásárlásaimat.

Megcsinálom szerintem a különbözeti jogsit és télen veszek valamit nyomott áron A Kawa Zr7 amúgy nagyon bejövős

A mai időt elnézve viszont lehet enduro kellene, vagy gumicsónak

Üdv: Pisti
na megyünk Lillafüredre?
tevagy már rendes
Nektek ingyenes, csak ne vigyétek el a halat
Blazr nálatok mennyi a napijegy?Horgász engedély kell?
Akár 120mm csapadékot is mondanak a hétvégére. Teli lesz a medence
Megyek 1 karikát még jóaz idő utána úgy is 1 pár nap szünet az időjárás miatt.
Ha szerencséd van kifoghatsz ZR-7-est is gs500 árába! (ez haladós, sor 4/ 8 szelep)
tthon valamiért nincs ára, angolba olaszba drágább állítom, pedig ezeket is olaszból hozzák I
Neked is szépet
Jó reggelt!
inkább akkor egy CB500 pityukám.. ott azért több teljesitmény van meg komolyabb vmivel... a hangját meg nem kell bemutatnom
ER5, GS500,mindkettő egynyaras,kinövős gép,eladni meg gondolom nem egyszerű!
Hitelhez Én még fiatal vagyok (19 éves) Családilag pedig már annyi lóvét toltak a motorozásomba, hogy nincs képem kérni, meg ahhoz, hogy az ősöktől kérjek, már idős vagyok Legszebb fiatal éveim... a fenéket
Ettől függetlenül én úgy vagyok vele, hogy motort csak készpénzre. Két oka van:
a. luxusnak tartom
b. ha összetöröm, akkor évekig nyögni nem szeretném (ez főleg azért gáz, mert fiatal vagyok és hajlamos a hülyeségre -koromból adódóan-).

Így egyelőre, vagy ülök a pénzen, vagy veszek egy kicsi Banditot, vagy elkezdek ismét terepezni

Üdv: Pisti
Nekem sem passzolt a pénztárcámhoz,ingyen hoztam el hitelátvállalással!
Nincs, de nem azon múlik... lusta vagyok megcsinálni (csak különbözeti kéne, szóval max 2 hét) Tudom milyen a hornet, azért vagyok szerelmes abba a gépbe CBF-ből az N-es tetszik, mint amilyen Neked van, de sajna az sem az én árkategóriám
Nincs korlátlan jogsid? Amúgy a Doky Hornetét vezettem ma is és jó kényelmes gép,az én CBF-em is kényelmes,sőt szeretem benne,hogy városban is jó. Hatodikban tud menni ötvennel rángatás nélkül.
Amúgy adhatnál valami befektetési tanácsot is Előrebocsátom, csajokba nem fektetek... pénzt
Hornet topikban feltett kérdésedre válaszolva. Hát, piaci viszonyokat tekintve jó árban. Amúgy... Fene se tudja, nem buktam rajta, nekem már ez is öröm
Vegyél CR-t, de csak akkor megyek veled mocizni, ha kijössz a városból, mert engem a sünök tuti az első utcasarkon megb*sznának
vegyél nekem is egyet és megyek veled..

sok cr250est láttam nemrég a neten.. mert akartam egyet a Hornet mellé... csak be lett fektetődve a zsé.. de beszélük :D
Hát... most úgy áll a dolog, hogy totál tanácstalan vagyok Utcára Hornet lenne a legjobb, de arra nincs pénzem Köztes megoldásként szóba jöhetne gyorsban Kawa er5; Suzuki GS 500.
Viszont idén még jó idő nem nagyon volt, így elgondolkoztam, hogy vissza a gyökerekhez, enduro vagy cross, azt úgy is szerettem. Találtam egy Honda CR 250-et ami megfelelne az elképzeléseimnek, de a terepmotorozáshoz nincs igazán társaság
iwiw !