ismerek én is ilyet... inkább kerülöm vele a beszélgetést mert
csak ő pont nem pénzes.. és mikor fél órát őrlődik hogy vegyen e piát mert este buli.. aztán még egy fél órát mikor elráncigálom a boltba hogy a 190 forintos bort vegye vagy a 189 forintost
aztán mikor halál részeg akkor meghív élőt élettelent mindenre.. és oda a megspórolt 1 ft több ezerszerese
Á Doky, régen szórakoztató volt,de ma már idegesít.
Szó szerint képzeld el: bármiről beszélünk:az nem jó konstrukció,ugyis el fog romlani! Áááááá ezt mondaná a vasgolyóra is! áááá
Még valami, ez a cimbim külföldön dolgozik,horror nagy lóvét keres, és 2 éve töpreng a motorvételen,de mindig van két gond:- a használt:az használt már ültek rajta és biztosan kókányolták
-az új meg új azon sokat lehet bukini! ááááááááá
Léghűtéseseb nincs vízpumpa, víz, nincs külön olaj+víztér a blokkba.
A karbisba nincs ACpumpa, enyimbe még szűrő se.
Nekem nem volt pénzem új motorra, idősebbnél pedig inkább a megbízhatóság kellett (me ugye ezekbe azért van km) hogy domináljon. Attól még jó a vizes blokk, csak nekem szimpatikusabb volt a sima légolaj.
Az akkori idős autóm mellé vágytam valami egyszerű konstrukcióra.
Van egy ilyen combim mint te byo, bármiről beszélünk minden szava: az nem jó , rossz konstrukció, ugyis el fog romlani!
Összehozzalak vele!? Jól ellennétek!
Naugye, és még engem néztek hülyének amikor ébrensz M1 tankot akartam venni! Ugyanis ha a koccsival nekimegyek valaminek az behorpad! Igy sokkal jobb egy tank! Közutra.
Be kellett kalkulálni azt is hogy még kezdő motoros vagyok, 7végén meg télleg több a sügér, tudom mert olyankor autózom.
A hűtős sztoriban igazam lett, 2szer dőltem a kawával mióta megvan, kutya baja, leszámítva hogy a ki álló indexem búrúja darabokra tört. (eleve karcosat vettem, rossz érzéseim lettek volna ha egy karcmentesért fizettem volna sok zsét)
A múltkor azért megfordult a fejembe, de nem volt időm, mikor fehérgyarmat felé mentetek (hétvégén), én onnan származom.
te nagyon be vagy biztositva úgy lám :D
7 végén nem motorozol mert sok az ótó nehogy bukta legyen.. ha már bukta van akkor meg ne legyen vizhűtő mert az sérül :D
engem még mindig hivogatnak a VFR miatt
csak ő pont nem pénzes.. és mikor fél órát őrlődik hogy vegyen e piát mert este buli.. aztán még egy fél órát mikor elráncigálom a boltba hogy a 190 forintos bort vegye vagy a 189 forintost
aztán mikor halál részeg akkor meghív élőt élettelent mindenre.. és oda a megspórolt 1 ft több ezerszerese
Szó szerint képzeld el: bármiről beszélünk:az nem jó konstrukció,ugyis el fog romlani! Áááááá ezt mondaná a vasgolyóra is! áááá
-az új meg új azon sokat lehet bukini! ááááááááá
A karbisba nincs ACpumpa, enyimbe még szűrő se.
Nekem nem volt pénzem új motorra, idősebbnél pedig inkább a megbízhatóság kellett (me ugye ezekbe azért van km) hogy domináljon. Attól még jó a vizes blokk, csak nekem szimpatikusabb volt a sima légolaj.
Az akkori idős autóm mellé vágytam valami egyszerű konstrukcióra.
Nem több a közlekedő hanem a gyakorlatlan közlekedő több (aki csak hétvégén ül kocsira, (motorra)).
(a motorosok meg kirajzanak :D, és hozzák magukkal a sünöket is)
Na jó kamion kevesebb van amikor kamionstop van.
Nagyon jó........ még még
Van egy ilyen combim mint te byo, bármiről beszélünk minden szava: az nem jó , rossz konstrukció, ugyis el fog romlani!
Összehozzalak vele!? Jól ellennétek!
A hűtős sztoriban igazam lett, 2szer dőltem a kawával mióta megvan, kutya baja, leszámítva hogy a ki álló indexem búrúja darabokra tört. (eleve karcosat vettem, rossz érzéseim lettek volna ha egy karcmentesért fizettem volna sok zsét)
A múltkor azért megfordult a fejembe, de nem volt időm, mikor fehérgyarmat felé mentetek (hétvégén), én onnan származom.
Valaki homályosítson már fel,mert lehet nem egy országban élünk!
7 végén nem motorozol mert sok az ótó nehogy bukta legyen.. ha már bukta van akkor meg ne legyen vizhűtő mert az sérül :D