Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor biztos nem hasonlítunk, én csak 1 évet agyaltam rajta :D.
tegyed felfelé akkor minnél hamarabb amig még van érdeklődés...

engem még mindig hivogatnak a VFR miatt
Még nem mert először áttolom műszakin.
ismerek én is ilyet... inkább kerülöm vele a beszélgetést mert

csak ő pont nem pénzes.. és mikor fél órát őrlődik hogy vegyen e piát mert este buli.. aztán még egy fél órát mikor elráncigálom a boltba hogy a 190 forintos bort vegye vagy a 189 forintost

aztán mikor halál részeg akkor meghív élőt élettelent mindenre.. és oda a megspórolt 1 ft több ezerszerese
Á Doky, régen szórakoztató volt,de ma már idegesít.
Szó szerint képzeld el: bármiről beszélünk:az nem jó konstrukció,ugyis el fog romlani! Áááááá ezt mondaná a vasgolyóra is! áááá
Az ilyen havertől kell kölcsönkérni...
árulod a tijedét?
nagyon határozott lehet a pali
Még valami, ez a cimbim külföldön dolgozik,horror nagy lóvét keres, és 2 éve töpreng a motorvételen,de mindig van két gond:- a használt:az használt már ültek rajta és biztosan kókányolták
-az új meg új azon sokat lehet bukini! ááááááááá
Léghűtéseseb nincs vízpumpa, víz, nincs külön olaj+víztér a blokkba.
A karbisba nincs ACpumpa, enyimbe még szűrő se.
Nekem nem volt pénzem új motorra, idősebbnél pedig inkább a megbízhatóság kellett (me ugye ezekbe azért van km) hogy domináljon. Attól még jó a vizes blokk, csak nekem szimpatikusabb volt a sima légolaj.

Az akkori idős autóm mellé vágytam valami egyszerű konstrukcióra.
9363 láttam egy jó zx9r-t! Mi a véleményed róla?itt
Majd eccer, de nem szeretem az ilyen embereket
70éves papa megy az unokához vidékre ezeröcsivel, a sok csóró megy a piacra bevásárolni, meg a plázába, moziba, ....

Nem több a közlekedő hanem a gyakorlatlan közlekedő több (aki csak hétvégén ül kocsira, (motorra)).

(a motorosok meg kirajzanak :D, és hozzák magukkal a sünöket is)

Na jó kamion kevesebb van amikor kamionstop van.
Azért nem jó a vizes motor mert a hütő kiáll a motorból! ÁÁÁÁááá A léghütés legalább modern!

Nagyon jó........ még még
Mazsola az több van az utakon,kalapos suzukis!

Van egy ilyen combim mint te byo, bármiről beszélünk minden szava: az nem jó , rossz konstrukció, ugyis el fog romlani!
Összehozzalak vele!? Jól ellennétek!
Mert több van! Ne legyetek már ennyire amatőrök!
Naugye, és még engem néztek hülyének amikor ébrensz M1 tankot akartam venni! Ugyanis ha a koccsival nekimegyek valaminek az behorpad! Igy sokkal jobb egy tank! Közutra.
Be kellett kalkulálni azt is hogy még kezdő motoros vagyok, 7végén meg télleg több a sügér, tudom mert olyankor autózom.
A hűtős sztoriban igazam lett, 2szer dőltem a kawával mióta megvan, kutya baja, leszámítva hogy a ki álló indexem búrúja darabokra tört. (eleve karcosat vettem, rossz érzéseim lettek volna ha egy karcmentesért fizettem volna sok zsét)

A múltkor azért megfordult a fejembe, de nem volt időm, mikor fehérgyarmat felé mentetek (hétvégén), én onnan származom.
végülis tök mind1.. balesetet megelőzni úgy kell ahogy balázs mondja.. nem kell motorra ülni.. akkor nem sérül se a hűtő se semmi
több 7végi autós.. vagy vmi ilyesmit olvastam pár hozzászólással feljebb
Mióta is van hétvégenként több autó az utakon,mint hétközben?
Valaki homályosítson már fel,mert lehet nem egy országban élünk!
Byo én úgy érzem neked motorozni sem kéne
te nagyon be vagy biztositva úgy lám :D
7 végén nem motorozol mert sok az ótó nehogy bukta legyen.. ha már bukta van akkor meg ne legyen vizhűtő mert az sérül :D