Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jjaaaa .. már ehéten.. na de Lackónak most nem jó nem ?
E héten lillafüred, jövőhéten a két program
vagy ja értem hogy gondoltad.. az első kettőt egy napra?
jövő péntek Debrecen szombat Lilla vasárnap Nyírtét?

nekem okés de másnak is ?
Ja a körlevelet amit küldtem az iwiwen, ne hangoztassátok a fórumon. Gondolom értitek miért
Pólóügyben írt nekem KántoR6, hogy kellene neki. Na ez nem olyan egyszerű, mert ilyenkor a fajlagos költség nagy(szitához a festékanyagot ilyenkor meg kell venni, már a szita megvan), akinek kell póló jelezze, minél kevesebbet kelljen fizetnetek. Persze nem mindenkinek jár, csak azoknak akik rendszeresen a körünkben mozognak. Aki nem az ne is álmodjon róla, de ezt már tisztáztuk.
Itt vagyok!
Úgy készüljetek már ha jó idő van akkor elmennék túrázni, vagy Debrecen. Döntsétek el!
Ha túra akkor Lillafüred lenne, de ám egy kis csavarral
Ja és mindenek előtt költséghatékony módon tehát 130-140 ideális lenne.

MIvel giskárd szomorú lenne ha messzire mennék így jövőhétre vagy inkább utánna tervezzünk ilyet.

Iwiwre küldök majd egy körüzenetet, jó lenne ha elolvasnátok, mert fontos.
Csak a Nyír1 Biker$ klubb tagjai fogják megkapni, úyghogy aki még nem tag az jelölje magát
itt
tudtommal nem
Csak térd részét meg lehet venni kétoldalra?
az gyári kawa tankpad szett
Izlésemnek megfelelő ez a megjelenés.
A kawa felirat kicsit furcsa rajta, nem azért mert kawa hanem nem tom, lehet csak a Font.

A térd résznél matrica van a tankon? (telimatrica?)
Goller Zének Boldog Szülcsinapcsit
Üdv urak.Ha véletlenül van női ismerősötök aki Münchenbe akar dolgozni,akkor lenne 1 személynek meló,leginkább takarítói munka.Az öcsém kinn dolgozik,lakásokat újítanak fel és oda kellene egy takarító.
Bővebben az iwiw-en tudtok tőle érdeklődni.
http://iwiw.hu/pages/user/user...
Blazer vagy?
nekem meg ponty fordítva
explorerbűl bejön az iwiw a tüzelő rókából meg nem...
okkke
Oksa majd megbeszéljük a többiekkel is! Reméljük hogy jó idő lesz! Belépő 1500, gyorsulásra nevezés 2000.
felőlem
Szombaton Debrecenben a reptéren autós-motoros gyorsulási verseny! Elnézhetnénk ha van kedvetek
Akkor jó, csak érdekelt hogy ki van fent!
Én még élek