Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

este lesz kinnt valaki?
Én már beszéltem vele tegnap!remélem összetudjuk hozni!
sziasztok, május 2.-án lesz egy kis túra debreceniekkel, reggel 9-kor van a találkozó Nyírbátorban. További részletekért keressétek phoenix87-et a debrecen környékiek fórumában. Főleg DRZ SM-ekből áll a csapat, de jönnek elvileg mások is. Az útvonal: Nyírbátor-Mátészalka-Nyíregyháza(-Újfehértó-Debrecen)
Jobbulást neked! Vigyázz magadra! (és mások is természetesen)
Suliba jársz még néha napján? nem láttalak azóta...
sziasztok én vagyok Balogh Ákos kemecséröl, csak most tudtam elolvasni a jókívánságokat amiket irtatok a balesetkor köszönöm szépen. Igen én voltam, ellőztem egy kocsisort és az első bekanyarodott elém balra nagy ívben. annyiban voltam hibás hogy nem 70-nel mentem de akkor sem mentem akkora tempoval mint ahogy hiene mondta. az utasnak a csuklója tört el nekem meg a lábam zuzódott elég csunyán de már kezdünk felépülni. még egyszer köszönök mindent. Öltözzetek fel rendesen mert sokat jelent ha nincs rajtam csizma akkor lehet nincs lábam.
Remélem az még sok sok idő lesz, addig élvezzük a motorozást
Cimbik szép lesz ha itt is követik a francia példát...
helló!Ófehértón a főtér környékén van egy gumis,aki tud segíteni.Kiss Csaba(30-4287858)Üdv!
Rendben,nagyon köszi
Megnéztem, visszaírtam
Hy !oké megnézem
Tárgytalan sajna...
Helló

Valakinek nincs kedve szombaton elmotorozni Túristvándiba?
Vásárosnamény - Gergelyiugornya - Jánd - Gulács - Tivadar - Kisar - Nagyar - Szatmárcseke - Túristvándi.
Durván 140 km oda vissza.
Köszi!
tokaj , nyiregy környékiekhez csatlakoznánk páran ha menne vki esetleg madárra szombaton:)
Szerintem Karsaiéknál is megoldható a kiszereltetés!Velük lehet beszélni,korrektek!
Szevasztok!

Írtam egy mailt BlazR,kellene egy kis segítség..
elfelejtettem mondani h a srác nagyon korrekt, nekem nettó árba akart gumit hozni, csak még így is sokalltam
Bocskai utca, bírósággal szemben
sehol senki
Sziasztok! Tudtok nekem mondani Nyíregyen vagy a környékén olyan gumist aki motorral is foglalkozik(kerék kiszedés, gumi javítás, kiegyensúlyás, ezt mind tudja, mert sajna van olyan aki nem válalja)?
hali mindenkinek!
sziasztok!
ezek elsődlegesen térfigyelőként szerepelnek, ill bűn megelőzés céljából.
betörés,lopás, kocsi feltörés, esetleg balesetek során ha látja a kereszteződést.
Nem ez nem trafi, nem tud sebességet méri