Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj hát eggyértelmű .........hűtőházba beállás 2 óránként 1 órára.....azt hittem ez alap........................
Sziasztok! Feltettük az oldalunkra a múltkori ShowBike motor és ruha bemutatón készült riportot, amit a Kölcsey TV-sek csináltak. Ha érdekel Titeket, nézzétek meg, van egy-két infó a 2010-es motorokról is: http://www.kolcseytv.hu/?page=...
de ha valaki ad nekem a legdrágább olajból 20 literrel INGYEN akkor letesztelem neki milyen
úgy sem jó mert a hideginditásnál is fontos szerepe van az olajnak

tehát oválpálya... naponta 50 szer beinditani.. 10 kör full gázzal.. motor lehűt és előről
Persze persze................csak lenne kopás különbség.........(akkor ovál pályán 5 napig............. )
Ja,erre gondoltam én is,de mondom hátha te nem!
ahhoz hogy egy független csopot csináljon ilyet kúrva sok pénz kéne.. ha meg van támogató akkor az eredmény már.. na érted meg a két autót is nehéz lenne ugyanúgy hajtani...
Jó lenne ha valami tőkeerős autó-teszt csapat,csinálna olyat 0-kms kisautó tesco-egyéb motorolajjal meg egy másik fullos olajjal,majd 50ekm-nél szétszed. Kiváncsi lennék...............
"Vérszemet kaptam az XM-edre és azért akartam letarolni"
Az biztos hogy az castrol actevo nem nagy szám, én csak arról tudok nyilatkozni
Az mi az?!?
a legjobb hogy én továbbra sem tudok rosszat mondani a BOLTBÓL SZÁRMAZÓ Castrol olajokra

hogy a piacról vett orosz áttöltögetett milyen arról nem tudok nyilatkozni.. de valszeg SZAAAAAR
Láttad akkor a vérszemem?
Képben vagyok Balázs,megismertelek,csak igyekeztem elpucolni előled,hogy nehogy letarold a teherautóddal az XM-et!
Jah castrol, soha többet
O.K.,viszek kamerát!
Ati! Én intettem neked, délután, ha nem jöttél volna rá,
na de ha nem válik be kilocsolom a pláza parkolóba vezető kanyar féktávjára
Jani pappó ajánlom neked meglseni a nyitóoldalon lévő R1est
Most meg adjunk neki a Motul miatt! Hagy szokja!
Jó jó ,csak a multkor gyilkolták(tuk) itt Doky-t a castrol miatt..............................
Kedves sabato, én nem azt mondtam, hogy a motyul szar és ne rakja bele, hanem hogy ELF -et használok és maximálisan megelégedek vele. Tehát csak megjegyzést tettem, akár zárójelbe is tehetném
Jaj BlazR ,Doky végre ráállt az olajok olajára,erre te jössz az elf-el....................
Én ELF olajat raktam most a gépbe, azt hiszem megint azt fogok