Oké,de még nem tudom mi legyen,MOL vagy Motul.
A MOL 10W40 JASO MA2,de csak API SG.
A Motul 5100 4T pedig csak JASO MA,de API SL.
És akkor legyek okos!
Szevasztok urak!
Úgy emlékszem,mintha itt írt volna a múltkor valaki olyasmit,hogy van itt Nyíregyen valami olajos webáruház.
Valaki magára ismer,vagy rosszul emlékszem?
Mala,te milyen fajta Mol olajat használsz/használtál a motorodba?
MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40-est?
És mennyibe szerezted amit szereztél?
Rugócsere után is megcsúszik a kuplungom,bár már nem minden fokozatban.
nem 2010 január 1 től hanem asszem 2008 jan 1 től jött amúgy ez a törvény... tudom mert pont akkor helyeztem forgalomba egy KIVONT KARBIS motort
sztem a motor már volt forgalomban amiről szó volt most akarja visszatenni forgalomba téged meg beetetni és leszedni sok zsével.
(ezt csak én gondolom így)
a másik... egy valóban megkímélt és valós párezer kilóméteres motort én tudok neked.. CBR 125 szürke fehér.. egy jóbarátomé.. azzal jobban járnál sztem.. ha érdekel írj ide és majd a tulaja válaszol neked
vagy Castrol Power 1 et ..
A MOL 10W40 JASO MA2,de csak API SG.
A Motul 5100 4T pedig csak JASO MA,de API SL.
És akkor legyek okos!
Ja meg a Györgyöket!
40-est akarok kipróbálni.
10W50 az is annyi
Úgy emlékszem,mintha itt írt volna a múltkor valaki olyasmit,hogy van itt Nyíregyen valami olajos webáruház.
Valaki magára ismer,vagy rosszul emlékszem?
Mala,te milyen fajta Mol olajat használsz/használtál a motorodba?
MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40-est?
És mennyibe szerezted amit szereztél?
Rugócsere után is megcsúszik a kuplungom,bár már nem minden fokozatban.
Ha kérdés van Hívj!
Elindultam Pestre!
sztem a motor már volt forgalomban amiről szó volt most akarja visszatenni forgalomba téged meg beetetni és leszedni sok zsével.
(ezt csak én gondolom így)
a másik... egy valóban megkímélt és valós párezer kilóméteres motort én tudok neked.. CBR 125 szürke fehér.. egy jóbarátomé.. azzal jobban járnál sztem.. ha érdekel írj ide és majd a tulaja válaszol neked