Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala bomlasztja az egységet a belvárisi 1-2 parkettával..............
tényleg jóvolt ma!kösz a képeket !jól eltünt mindenki.....
A Natonalgeograpicson :Gyáróriások : A Porsche
Igen, én is hallottam amikor vertél egy szabályt.
ezen én is ott voltam
Milyen jó volt ma a dübörgés. Szervezhetnénk valamelyik hétköznap estére egy nagyobbat,nem 11 motor hanem vagy 20-25. szól mindenki a cimbijeinek. Jövőhét kedd,ha az idő engedi.

http://youtu.be/0zaI_M_6G3A
Hali emberek! Itt vannak a képek a mai napról.......
na ez az utolsó kör jó volt a végére egyedül maradtam
lélekben igen
Mindenki motorozik?
Szevasztok jóarcok! Mizujs? Valaki jön majd ki? Én 16.00-kor indulok....
Ez már akkor idegesítő volt amikor megjelent
Tomi911 ! az adatlapomon lévő e-mailra írj már egy üzit légyszives, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot mert a tiéd nincs megadva

köszi
Tesco-s baumax-os pratkiker-es olajat meg azért nem szabad (és a praktikerben kapható castrolt sem) hasonlítgatni, mert a jó munkás ember a raktárban kicseréli fáradtolajra, és hazaviszi.
Ha valakit érdekel, most találtam olcsó olaj forrást, az autómhoz kerestem olajat, és láttam van motorolaj is, nyíregyházi cég, webáruházában szal szállítást nem kell kijattolni. (most rendelek először) A jobb (nem actevo) castrol is elég jó áron van.
fent lesz neten is hejj more... hát videóra vennéd.. hol élsz te.. beköszöntött a digittális teknikaaaa

itt stíröljed majd... ebbe a depo című szarba lesz sztem.. mi tutira benneleszünk.. téged is sokat vett.. meg fél percig tiltáson forgattam szal csak benneleszek én is
fel kén venni mert itt nincs nytv
olyan ismerős csak nem tudom honnan
még egy hét kb.. én figyelgetem minden nap szólok ha fentlesz
a nyíregyházi tv mikor adja le a felvonulás videót?
vasárnap leolvastam a kék fábia rendszámát.. kertvárosban mért a felüljáró és a körforgalom között

a képek egybevágva és az új renccámmal kiegészitve
És a Kawák nem érdekelték ezt a f.s TV-t?!?
és ha neadjisten a verseny végére döntetlen lenne akkor az győz amelyikben a leghamarabb elkészül egy szelet kirántotthús