ha még sosem volt forgalomban európa bármelyik országában akkor most se lesz..
ha már forgalomban volt és ki lett vonva vmiért itthon vagy más országban akkor le tudod vizsgáztatni
szevasztok pinák! Este buli, énmár bevok állva...... Mala nem , ha lesz vmi partycsinálást valami italozást máma? majd irj majd írj ha csinálsz vmit... adig is béke veletek csávók.
bazze kiderült hogy tényleg így van:O:O 2010 január 1 től csak euro 4 es motort lehet bárhol forgalomba helyezni. Ameik motor euro 3 vagy rosszabb az valami egyedi rendszámot kaphat csak és az országban csak egy pár helyen vizsgázhat:S:S Nyíregyháza mellet lakom és Ceglédre kell vinni:D:D köszi a választ azért:)
segííííítsetek:( tudom nem ide illik de szarban vagyok:S
állítólag nem vizsgáztathatom le a motort ( cbr 125 r 2006os 1 ső vizsgája lenne) karbis
A motorboltos azt mondta hogy nem lehet levizsgáztatni csak az innyektorost a károsanyag kibocsáltás miatt mert 2010 január 1 től új jogrendelet szigorította a környezetvédelmi feltételeket és ő le tudja nekem cegléden vizsgáztatni +27 ezer forintért. így összesen már 157 ezer forintom lenne nála. ez igaz lehet? tényleg nem lehet a karbist csak egyedi vizsgán vizsgáztatni? előre is köszi
Van valami jó benzin kút nyíregyházán?
Debrecenben a sámsoni úti mol kuton a sima 95ös nagyságrendekkel jobb (és ocsobb) mint nyiregyen a laktanyánál lévő ömv vagy a szénatéri mol.
ha még sosem volt forgalomban európa bármelyik országában akkor most se lesz..
ha már forgalomban volt és ki lett vonva vmiért itthon vagy más országban akkor le tudod vizsgáztatni