Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Vincze Elmérhez vittem a mocit Motorsport 2006 Orosi TransVidia mellett elég korrektek nem is drágák
oké kemény van egy kis ell beszélni valóm velled
Szevasztok jóarcok! Én 17.00-17.30-körül indulok....
sabato nem megyünk ki próbálni a vfr-t
Én szerintem megyek de majd picit később!látom hosszu napod volt ma is
Szerintem énvagyok a Te embered felvettelek msnre!
ma jönn ki valaki?
Én tavaly voltam náluk, karbi szinkron+pucolás, olajcsere, gyertyák, levegőszűrő, mindent én vittem. (szerintem nekem megcsinálták a karbiszinkront, elbeszélgettünk róla hogy 2 karbi nagyon be volt dugulva, és hogy zöld benzin folyt a mérőműszerbe, hol tankoltam, de többet fizettem mint te, igaz 4 hengeres 4 karbis 8 szelepes vas nem sok idő a tankot levenni)
Előre megkérdeztem mi mennyi, nekik legalább konkrét áraik vannak, nem órabérben húznak le.
Tuti cserélődnek ott is a szerelők.
Cimbora Karsaiékkal szívta meg garos yamahával, elég horror történet lett belőle. (nem mostanság volt)
motormániába ne vidd... én vittem oda karbiszinkronra meg alapjárat emelésre motort.. hozzá sem nyúltak.. szinkront nem csináltak az alapjáratot is akkor basztatta mikor a motorért mentem.. ja és ezért a semmiért 6000ret el is kértek.. persze számla meg minden nélkül zsebbe..
Aztán számoljál be róla, még én is bizonytalan vagyok.
Nyíregyháza-Sóstóhegy Lepke u. Ki van írva hogy mikula motorosbolt
Címe?
Mikula Lacihoz vigyed!
Ajánlanám a kawasaki/Harly műhelyt, szerintem ők jók, de a legdrágábbak is, és ők is lehetnének jobbak :D. (Sokan járnak a motormániába az orosi útra, szerintem ők nem olyan drágák, de a láncápolás külön tétel náluk,már hogy ráfújnak 1 kis olajat a koszos láncra)
Valaki korábban ajánlotta a mikula műhelyt.
Meg a márkaszervizekben nem is bízom.
Jah, és továbbrá is várom a tippeket.
Érthető, hogy magatoknak akarod csinálni a forgalamat, de ez sajnos nekem kevés. Persze ,hogy magadat reklámozod, de én jobba bízok olyanban akit sokan ajánlanak. Remélen nincs harag.
Helló
azt a srácot keresném akinek feket dr-z supermotoja van, ha jól láttam 07-es meg yoshimura v, pro circuit rendszer rajta!
Ha v.ki ismerné vagy magára ismer írna 1 üzit!
Előre is köszönöm
Jó volt a ma esti motorozás
Szia! Ird meg emailbe, hogy mit kellene csinálni és megirom hogy mennyi lenne. Márciustól van egy új szerelőnk, elötte talmáéknál dolgozott, nagyon meg vagyunk elégedve vele. ha gondolod irj.
Nyh.,Virág utca 27. Zoli
Úgy értem, hogy nem lehuzós hogy elkéri a pénzt de nem csinálja meg rendesen. A minőségi munkáért szívesen fizetek.
És jó szerelőt kit ajánlanátok, akár Nyíregyen akár a megyében, olyat aki nem lehuzós és aki tényleg ért is hozzá és meg is csinálja rendesen a motort?
Köszi!