Dokyval beszéltem a MOTUL árakról és azt gondoltam ki, hogy minden nyh fórumozónak adunk kedvezményt a MOTUL termékekből de ha jobb áron tudtok akkor linkeljétek be és megpróbálok hasonló jó árat az adott termékre .
Úgy működne , hogy bejösztök a boltba bemutatkoztok a fórumos neveteken és kapjátok a terméket .
A kedvezmény mértékét bővebben e-mailbe.
Akit érdekel az ajánlat dojon egy emailt : karsaimotor@gmail.com
Üdv Karsai Zsolt
na akkor EZ a link megy neked is meg Mortisnak is csak hogy mégjobban ne tudd milyen olaj kéne a motorodba... lehet 10w50 helyett bőven jó a gyári előírt 10w40..
na olvasd végig
én úgy értelmeztem hűtés szempontjából jó az 50es olaj mert jobban áramlik (viszont mi nem nagyon megyünk azért 110fok fölé városban és azonkivül se) viszont bemelegedve az 50es túl híg és nincs meg a kellő olajfilmréteg ami kéne neki..
Nem,de az lesz a következő,azt hiszem!
A 300V-ből nincs 10W-50-es,a 15W-50-est pedig én nem teszem bele,úgyhogy ez marad.Egy próbát megér.
Mostanában jókat írnak/mondanak a Motulról.
Megláscsuk!
Meg az a 300V-s 6000/liter,nem épen olcsó,én annyit nem adnék érte.Bár magamnak tudok 4500 Ft/liter áron,de annyit sem,na meg 15W-s,azért sem.
te használtál már ilyet egyébként? mert most még betöltöm a maradék Power1et utána pedig ezt akarom kipróbálni.. a 300v factory sztem uccára túl sok úgyhogy ez maradt még szimpatukis
Ezt láttátok?
http://www.szon.hu/lakohelyem/...
www.motul.hu
tanácsadó mindenre választ kapsz csak be kell írni a tipust
Dokyval beszéltem a MOTUL árakról és azt gondoltam ki, hogy minden nyh fórumozónak adunk kedvezményt a MOTUL termékekből de ha jobb áron tudtok akkor linkeljétek be és megpróbálok hasonló jó árat az adott termékre .
Úgy működne , hogy bejösztök a boltba bemutatkoztok a fórumos neveteken és kapjátok a terméket .
A kedvezmény mértékét bővebben e-mailbe.
Akit érdekel az ajánlat dojon egy emailt : karsaimotor@gmail.com
Üdv Karsai Zsolt
na olvasd végig
én úgy értelmeztem hűtés szempontjából jó az 50es olaj mert jobban áramlik (viszont mi nem nagyon megyünk azért 110fok fölé városban és azonkivül se) viszont bemelegedve az 50es túl híg és nincs meg a kellő olajfilmréteg ami kéne neki..
Fel tudnál hívni az olaj árral
20/9116246
A 300V-ből nincs 10W-50-es,a 15W-50-est pedig én nem teszem bele,úgyhogy ez marad.Egy próbát megér.
Mostanában jókat írnak/mondanak a Motulról.
Megláscsuk!
Meg az a 300V-s 6000/liter,nem épen olcsó,én annyit nem adnék érte.Bár magamnak tudok 4500 Ft/liter áron,de annyit sem,na meg 15W-s,azért sem.
sztárok vagyunk Mala
7100as nincs
5100 10w40 : 2600 ft/littér
5100 10w50 : 2500ft/liter
300 v factory 5 w 40 : 4300 ft/liter
gyurmó írd meg milyennek kérded az árát
Engem meg 5100 10W40. Írd már meg az árát. Köszi