Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem tudom sajna :(
Ezek alapján gyorshajtásért büntetni is lehet?
köszi a képeket!
Nagyon szívesen, örülök ha tetszik!
Napsütéses vidám hetet mindenkinek!
helló Május elsején megyünk kunmadarasra egy páran aki tiszaújváros és polgár közelébe lakik az csatlakozhat! gyülekező tiszaújváros 7:00 tescos shell kút vagy akinek polgár jobb az a polgári molkúton én is itt leszek ! ccm nem számít! na szevasztok
Lettek
Tényleg nagyon jó képek lettem! köszi Frexio! Isten Áldjon meg!
ÉN IS KÖSZÖNÖM A KÉPEKET NAGY CSÚCS!
Jó volt a mai nap ,evvel a lendülettel ki is raktam a verdát eladásra,kell egy nagyobb!Jó pihenést mindenkinek!
Sajnos nem tudtam mindenkiről képet készíteni, de majd legközelebb jobban odafigyelek!
Köszi a képeket!
köszi a képeket jók lettek
Nem akar felmenni az összes kép a sportmotorra..
De itt a picasa album:
http://picasaweb.google.hu/fre...
oké jöhetnek a képek
én láttam sokszor a városban.. mindig intett/köszönt.. de nem tudom igazából ki ő.. reméljük semmi baja
Néhány kép a délutánról... :)
Ha gondoljátok feltöltöm picasába az összeset, és belinkelem ide.

Frexio szóljál ha feltöltötted a képeket!
Nekem se ismerős, ez egy Yamaha TDM volt
Megnéztem a szonon a képeket, nekem nem ismerős a motor, nem fórumos a srác. De mielőbbi gyógyulást neki!
Én is láttam az esetet Akkor már elég sok autó állt ott. Remélem egyben van a srác
Az északi körúton bukott egy motoros körülbelül 10 kocsi lehetett köztem és a motorosok közt,de nem láttam mi történt pontosan.remélhetőleg nem innen a fórumozók közül,és nincs komolyabb baja a srácnak.
autósmozitól még egy kicsit beljeb kabalás tábla után a második ház balkézröl
elmennék csak nemtudom hol laksz pontosan:)de mind1!a plázánál találkozunk!csumi
13.30kor indulok
ha gondolod gyere le hozzánk