Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne mindenképp... 7100as 10w40
tervez vki olajcserét mostanság?
Motul olajat fogok tudni jó árban.. akinek kell szóljon és írok rá árat...
gyerekek ha valakinek van enapos hidimiki videója tolja fel mert későn értünk ki sajna
Üdv Urak

Nem tudtok véletlenül a környéken valakit, aki teleszkópszárat egyengetne. 1-2mm van benne.
most nem jó majd gyere ki felle megálok ellőtetek
na én 15 perc és indulok
mala msn.
jönn ki valaki 17-kor a plázához
Miszar már mikor az ember nem tudja h mikor van motoros felvonulás!És csak a hangokból itéli meg h tutira van valami rendezvény!
na mi Malával 10:15 kor pláza aztán aki odaverbuválódott azzal 10:25 kor át a bujtosihoz megnézni hidas mikit
10:30-kor nem jó ha a plazánál gyülekeztek mert 10:30-kor HidiMiki bemutató lesz a Bujtosi udvarán:) és utána 11-től a felvonulás
én ott lesszek 10.30-kor a plázánál
na látom pappó kezdeményezésére nem válaszolt senki

11 tűl van a felvonulás.. vagy 10:30 kor lehetne gyülekezni a plázánál.. vagy a buszacsánál olyan helyen ahol megtaláljuk egymást.. mert lesznek ott vagy ketten...
Szeva Jani Papó!
Tedd már meg nekem légyszíves, hogy nem tùl rég amikor együtt mentünk Tokajba egy karikát, azokat a képeket elküldöd emilben.
Arra gondolok, mikor Gáva fele jöttünk vissza és megálltunk valamelyik ismerősödnél.
Előre is köszi!
Jó reggelt!
jó reggelt
Na akkor írjátok majd ki délelőtt mikor mi legyen?hol találkozunk hova menjünk. Jó cakát
Cső csávók! vasárnap mi lesz?Megyünk valamerre? Ha valakinek van ötlete akkor írja ki és menjünk
sün veszély
kamerák?