Van életed....Én is mennék de az "uj"vas kicsit meghajlott...vezérműtengely-himbák kuka....+feszitö. de most mitcsináljak.használva van.az ex 900RR-em meg lehet válto+kuplungbajos....az is fasza....
9től hajnal4ig melóztam, 5re értünk haza...ma is menni kell még, ezért ma se tudok menni a plázához se meg sehova
Holnap viszont már jön a felvonulás! Utána nem zargatlak majd titeket ezzel Ne feledjétek: holnap 14.00-tól gyülekezó Szafari panzió parkolójában, 14.30kor indulás! Számítok mindenki jelenlétére!
hú bameg szájbergyerektől elfelejtettem elkérni a pendrivom ... majd odaadom a videókat rajta még meg sem néztem milyenek... majd megbeszéljük vágjak e belőle vmit de sztem inkább csak saját használatra kéne ez... vagy majd télen feltöltjük vagy mittomén.. majd holnap megvitassuk
9től hajnal4ig melóztam, 5re értünk haza...ma is menni kell még, ezért ma se tudok menni a plázához se meg sehova
Holnap viszont már jön a felvonulás! Utána nem zargatlak majd titeket ezzel Ne feledjétek: holnap 14.00-tól gyülekezó Szafari panzió parkolójában, 14.30kor indulás! Számítok mindenki jelenlétére!
mert kocsival megyűnk
mámma aki tud jöjjön 21:30 ra tüzijátékotnézni a templom mellé.. ahol a látványosszökőkút van vhol ott megállunk
Akor majd szombaton találkozunk a felvonuláson