Beszoptam egy kibaszott vírust...most betegedek le 1 nappal a tali előtt fáj a fejem, meg a torkom...ha holnapra nem javul a helyzet nem hiszem h tudok menni a BD-talira
Holnap kik mennek egybknt? Lesz valahol valami gyülekező, vagy csak mindenki bele a világba?
650es sv, vagy akármi sztem kezdő motornak bőven sok! Gyenge...neked a VTR után lehet az volt .
Egybknt kezdő motornak még tudom ajánlani az enyémet...ill. a típusát (suzuki gsf 400 bandit). A V2-esek egybknt alacsony fordulaton sokkal nyomatékosabbak, mint a sor4esek...szal könnyen megforgathatja kis gázra is a kereket akár, és akkor meg ha nincs szerencse akkor ott a bukta
kénne egy csapat találkozót csinálni mert már nagyon szét húzot a csapat ti hogy látjátok én sem voltam magam nál mostanában de el határoztam meg változok jel szavam élj a mának
ja de ha valaki nem őszinte hozám az inkáb ne is keresen
úgy akartam érteni hogy 1000 V2-t még véletlenül sem mert sok a 650 meg sztem kevés...
de amúgy hardver ! menj el nyiltnapokra próbálj ki ezt azt vagy vmi havertól kérj motort vagy ha nem adja legalább vigyen egy kört kérdezz tapasztalatokat stb .. összegezz és dönts ! ennyi
Dokí ez szép és jó de simson után 1000 re v2?
Simson után 650 venes v2 böven elég és nem fogja kimotorozni hacsak nem (Talmácsi)
vagy sv 650 vagy van az ócsó hyugeci 650 venese vagy a gs 500
nekem volt egy 2000 res Fazerem 96 LE és annál kezesebb motorral nem nagyon találkoztam még... talán GS 500 volt ennyire könnyen vezethető még na meg kényelmes is volt
ha V2 akkor nem sok választék van SV 650 gyenge szar az nem egy nagy élvezet utána meg már csak az ezresek vannak.. egy sor4 600 ast hamarabb megszoksz meg kimotorozol mint egy V2 ezrest.. vmi CBF et, Hornetet , Fazert ha veszel az sztem bőven jó kezdőmotornak !
Meg az a kérdés h, milyen jogsid van? megvan e A kategórai!
Kawának van 250 venes új mocija azok is jók tanulómotornak!
(Volt 1 gyerek aki robogózott tuning robogóval felült mögém mentem 1 kört a városba és azért kellet megálnom mert nemkaptam levegöt úgy szoritott és remegve szált le) Pedig a robesza ment 120 at!
Helló gyuri Simson után asszem nagyon nagy a 600 as!
De ha mindenképpen 600 ast akarsz akkor max V2 öt vegyél! sor 4 et semiképen nem!
Vagy ha nem új mocit akarsz akkor vehetsz régebbi 400 asokat!
Én egy 125 ösöt után ültem 600 ra és nagyon szokatlan volt és erős!
amikor szimszonról ültem a 125 re akkor meg az volt erös!
ha tudsz uralkodni magadon és nem egyből csutkán akarsz menni vegyed a 600 ast... de nem egy meg két hét után fog eljönni az az idő amikor már nagy fordulaton is rendesen tudod uralni.. ha ezt be tudod látni épp ésszel vegyed a nagyvasat.. ha ismered magad és tudod hogy elkapna a hév akkor vegyél egy páyaidomot is meg vmi jó ruhát mert akkor tuti megcsukod
Na most ez elég sok mindentől függ! Van olyan haverom, aki simson után Hayabusára ült! Semmi gond nem volt! Volt esze! Na meg lehet szerencsés! Azóta R1-ese van! Jár pályázni...
Ez ember függő nagyon! Lehet egy 125-ös is sok lenne neked, de lehet "megbírkózol" a hatszázassal! Nem ismerlek, nem tudom milyen a vérmérsékleted, stb...így nagyon ésszerű tanácsot nem tudok adni!
Talán lenne valami rálátásod, ha felülné valaki mögé egy körre egy 6kilósra! Ha még tényleg csak szimón ültél, akkor valószínűleg összeszarnád magad, meg remegne mindened....
szerintem nagoyn nem kellene még neked 600 as ......... nem értem az ilyen embereket akik rögtön a csúcson akarják kezdeni.... nem ugy van az hogy te ráülsz egy 600 asra rutin nélkül és kész minden happy... sok ember azt hiszi hogy rutin nélkül felül egy 600 asra és kész eg ynagoyn nagy tévedés ebböl vannak a balesetek....
Holnap kik mennek egybknt? Lesz valahol valami gyülekező, vagy csak mindenki bele a világba?
Egybknt kezdő motornak még tudom ajánlani az enyémet...ill. a típusát (suzuki gsf 400 bandit). A V2-esek egybknt alacsony fordulaton sokkal nyomatékosabbak, mint a sor4esek...szal könnyen megforgathatja kis gázra is a kereket akár, és akkor meg ha nincs szerencse akkor ott a bukta
ja de ha valaki nem őszinte hozám az inkáb ne is keresen
de amúgy hardver ! menj el nyiltnapokra próbálj ki ezt azt vagy vmi havertól kérj motort vagy ha nem adja legalább vigyen egy kört kérdezz tapasztalatokat stb .. összegezz és dönts ! ennyi
Simson után 650 venes v2 böven elég és nem fogja kimotorozni hacsak nem (Talmácsi)
vagy sv 650 vagy van az ócsó hyugeci 650 venese vagy a gs 500
Kawának van 250 venes új mocija azok is jók tanulómotornak!
(Volt 1 gyerek aki robogózott tuning robogóval felült mögém mentem 1 kört a városba és azért kellet megálnom mert nemkaptam levegöt úgy szoritott és remegve szált le) Pedig a robesza ment 120 at!
De ha mindenképpen 600 ast akarsz akkor max V2 öt vegyél! sor 4 et semiképen nem!
Vagy ha nem új mocit akarsz akkor vehetsz régebbi 400 asokat!
Én egy 125 ösöt után ültem 600 ra és nagyon szokatlan volt és erős!
amikor szimszonról ültem a 125 re akkor meg az volt erös!
Ez ember függő nagyon! Lehet egy 125-ös is sok lenne neked, de lehet "megbírkózol" a hatszázassal! Nem ismerlek, nem tudom milyen a vérmérsékleted, stb...így nagyon ésszerű tanácsot nem tudok adni!
Talán lenne valami rálátásod, ha felülné valaki mögé egy körre egy 6kilósra! Ha még tényleg csak szimón ültél, akkor valószínűleg összeszarnád magad, meg remegne mindened....