Mala ! 19:00 körül ha tudsz legyél már a plázánál. Odaadnám a Tarcalos, a plázás ZX10 bemutatós meg a nagykállói képeket meg videót ! te meg vagy feltöltöd vagy akinek még kell szóljon és adom oda.. nekem foscsi a netem és nem tom feltölteni
KissTomi hát azért volt szar mert egyszerűen nem lehet tervezni, hétvégén mindig van valami meló és mindjárt vége van a nyárnak
Mortis jó volt a nyargalás amúgy?
Értem. Siófokon csapódott hozzánk egy nyírtelki rendőr srác és ő mondta hogy a motoros is nyírtelki volt és előzött egy kocsi meg befordult előtte. állítólag kómába van meg agyhalál van a srácnál...
király volt a tali.. bár nekem az eleje nem tetszett mert Nyírtelek körül egy törött motort emeltek épp egy teherautóra de maga a felvonulás meg minden király volt... Jani bácsi motorja is beröffent a járdán szal minden okés volt
szopás volt ?miért?Én most értem haza az erdőzésből,csusztam egy jot,ugyhogy most pálinkával kezdem fertötleniteni Magamat.de nem sérültem ne örüljön senki...
ennyi volt a nagy banda? gondoltam hogy ez lesz...
senki nem írkál már ide 1-2 embert kivéve....
(Mala te meg pont a kezdőkép lettél )
Nagykállói tali
Mortis jó volt a nyargalás amúgy?
Megjöttem, na mi a helyzet? Miről maradtam le? Jó volt a tokaji tali? Ott aludtatok.....?
Akkor hogy lesz a mai nap? Kik mennek és hova?