Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala ! 19:00 körül ha tudsz legyél már a plázánál. Odaadnám a Tarcalos, a plázás ZX10 bemutatós meg a nagykállói képeket meg videót ! te meg vagy feltöltöd vagy akinek még kell szóljon és adom oda.. nekem foscsi a netem és nem tom feltölteni
sehun senki? mifolyik itt?
ennyi volt a nagy banda? gondoltam hogy ez lesz...
senki nem írkál már ide 1-2 embert kivéve....
Bandi , Mala ti feltétlenül nézzétek meg hisz bennevagytok
(Mala te meg pont a kezdőkép lettél )

Nagykállói tali
jóvolt bizony csak kúrva hamar elment de jó társaságba mindegy hol vagy és mennyi időt
ez Nekem is igy van.. .de már beletörödtem...
KissTomi hát azért volt szar mert egyszerűen nem lehet tervezni, hétvégén mindig van valami meló és mindjárt vége van a nyárnak
Mortis jó volt a nyargalás amúgy?
azt Timi csinálta ! majd Malának adja oda vagy hogy lesz .. holnap megbeszélem vele aztán vagy ő vagy én átküldöm
Értem. Siófokon csapódott hozzánk egy nyírtelki rendőr srác és ő mondta hogy a motoros is nyírtelki volt és előzött egy kocsi meg befordult előtte. állítólag kómába van meg agyhalál van a srácnál...
Doky! Az én sünmotoros képemet dobd már át mailben!
király volt a tali.. bár nekem az eleje nem tetszett mert Nyírtelek körül egy törött motort emeltek épp egy teherautóra de maga a felvonulás meg minden király volt... Jani bácsi motorja is beröffent a járdán szal minden okés volt
ezek szemből támadnak ugye Mala ?
....
a két kopó kemény !
Doky-Mala páros szégyelljétek Magatokat! !majd akkor is ilyen büszkén üljetek ,amikor 260-nál a seggetekbe villog.... .
a két kopó
Szasztok cimbik!
Megjöttem, na mi a helyzet? Miről maradtam le? Jó volt a tokaji tali? Ott aludtatok.....?
az elfogók
Ez nem érdekel valakit?42-es.protektoring csere érdekel....hmm?Tudom ,hogy nem itt kéne üzletelni,na de bumm...
szopás volt ?miért?Én most értem haza az erdőzésből,csusztam egy jot,ugyhogy most pálinkával kezdem fertötleniteni Magamat.de nem sérültem ne örüljön senki...
Szevasztok! Most értem haza, ti gondolom a motoros találkozón vagytok, nekem ez a hétvége egy nagy szopás mind1 jók legyetek
Jó reggelt!

Akkor hogy lesz a mai nap? Kik mennek és hova?
elvileg nagykállóban van tali és 10-től felvonulás!
Akkor jo.Nagykálloban mi van,lessz?valami találkozo?
Ki megy Nagykállóba ?
Tudomásunk szerint nem közölünk !